strah je

Svi detalji porođaja poznate pevačice: Ana Nikolić se veoma plaši svega što sledi...(FOTO)

0
Nikolićeva želi da bude svesna tokom porođaja, pa će sve vreme biti budna zahvaljujući anesteziji
foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Ana Nikolić odlučila je da ćerku, koju će krajem septembra dobiti sa suprugom Stefanom Đurićem Rastom, rodi carskim rezom uz epiduralnu anesteziju, Kurir.rs


Pevačica želi da bude svesna ovog čina, pa se u dogovoru s lekarom odlučila za metodu koja je sve rasprostranjenija u poslednje vreme. Biće izvršen carski rez, a Ana će sve vreme biti budna.


Radi mira i udobnosti svoje bebe odlučila se za drastičan korak: Ana Nikolić napušta Beograd! (FOTO) 

Ana se baš plaši porođaja. Kad god ode na kontrolu, ona sa svojim ginekologom razgovara o tome kako bi najbolje bilo da beba dođe na svet. Na početku trudnoće želela je da se porodi prirodnim putem, ali na nedavnoj kontroli u dogovoru s lekarom odlučila je da to, ipak, bude carski rez. Doktor ju je saslušao i predložio carski rez uz epidural, metod koji je poslednjih godina sve popularniji - priča naš izvor.

On kaže da pevačicu u toj nameri podržava suprug Rasta.


Njemu je najvažnije da Ana i beba budu dobro i da porođaj prođe u najboljem redu. Reper sa svojom suprugom redovno odlazi na preglede i njemu je u redu da beba dođe na svet carskim rezom pomoću epiduralne anestezije. Još se nisu dogovorili da li će i on prisustvovati tom činu, ali mu je drago što će Ana sve vreme biti svesna - završava naš sagovornik.

Ako beba bude ličila na nju, biće to jedna preslatka vragolanka: Ana Nikolić je fotografijama iz detinjstva osvojila internet (FOTO)

 

 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

 

makonda-tracker