Pomišljala na najgore

Anabela Atijas: Strepela sam da se tati nešto desilo... (FOTO)

0
Pevačica Anabela Atijas je usled brojnih problema prerano sazrela i postala jaka osoba, zbog čega danas malo šta može da je uzdrma...
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Anabela se prvi put susrela sa neopisivom tugom onda kada su njeni roditelji Jadranka i Ahmed odlučili da stave tačku na svoj brak – pevačici je razlaz roditelja veoma teško pao, međutim, ozbiljniji problemi su tek usledili.

 

Upoznajte tatu Anabele Atijas: On je moj prijatelj, moj heroj... (FOTO)

 

Anabela je svoje rodno Goražde odlučila da napusti za vreme rata, kada je sa svojim tadašnjim dečkom otišla u Švajcarsku. Sa roditeljima tada nije imala nikakav kontakt, zbog čega nije znala baš ništa o njima. Jedini izlaz iz ove bezizlazne situacije videla je u dolasku u Beograd, gde je postojala jedina šansa da o svojim roditeljima nešto sazna.

 

foto: Vladimir Šporčić

Ona se u jednom intervjuu prisetila da je po dolasku u srpsku prestonicu ubrzo čula da je njena mama Jadranka uspela da izađe iz Bosne, međutim, o ocu nije znala baš ništa.

Sa tatom nisam uspostavila kontakt četiri godine, svakog dana sam strepela da li mu se nešto desilo, a mama je prvo došla u Srbiju, odakle se uputila u Švedsku. Kasnije sam joj se pridružila", izjavila je svojevremeno pevačica.

foto: Luka Šarac

Na svu sreću, strepnje pevačice se nisu ostvarile – ona je ubrzo stupila u komunikaciju sa njim, a danas, mnogo godina posle rata, sa njim neguje odnos pun ljubavi i razumevanja.

 

Anabela ne krije koliko joj očeva ljubav i podrška znače, a nedavno je listajući stare foto-albume naišla na njegovu staru fotografiju koju je rešila da podeli sa svojim pratiocima na Instagramu.

 

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on

Mnogi su primetili da lepa pevačica liči na svog oca na kojeg je, kako mnogi komentarišu, nasledila i mladolikost.

 

Anabela je sa mužem posetila svoj rodni kraj, gde trenutno uživaju zajedno.

 

makonda-tracker