paparaci zabeležili važan momenat

Kažu da je razvod SPORAZUMAN, ali ovaj Ljubin potez govori nešto drugo: Ovo je prvo uradio kada je Nataša stigla u Beograd (FOTO)

3
Fotogragije bivšeg rukometaša su mnoge tvrdnje stavile pod znak pitanja
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Popularna pevačica je sa svojom nasledniocom Hanom u petak posle ponoći stigla na aerodrom Nikola Tesla. Nakon što su mediji preneli vest o razvodu od dvogodišnjeg supruga Ljube Jovanovića, Nataša i Hana su spakovale kofere i otputovale u Pariz.

 

Nataša sa Hanom ciljano stigla u Beograd posle ponoći, a na aerodromu ju je sačekalo nešto čemu se nije nadala (FOTO, VIDEO)

 

Iako je Natašu čekalo mnogo predstavnika medija, ona nije želela da daje izjave, a mnogi su se pitali gde je i šta radi Ljuba Jovanović.

foto: Kurir paparaco

On nije dočekao svoju još uvek zakonitu suprugu Natašu Bekvalac u Beogradu jer je u petak po podne otišao u rodni Novi Sad, gde žive njegovi roditelji, kako bi tamo proveo vikend.

 

Ljuba Jovanović juče proslavio rođendan, a Nataša je uradila nešto što je I NJEGA zateklo (FOTO)

 

foto: Kurir paparaco

 

Paparaco Kurira uslikao je direktora Pionirskog grada u jednom kafiću u centru Novog Sada dok je sedeo s prijateljima. Bio je raspoložen, pio je kafu i kiselu vodu, sve vreme je pričao s prijateljima, ali nijednog trenutka nije pominjao razvod.

makonda-tracker