Nikola Sarić Sajko: Ne kalkulišem u ljubavi

0
Mladi muzičar Nikola Sarić Sajko prvi put govori o svojoj vezi sa deset godina starijom koreografkinjom Milicom Cerović i otkriva da su nakon raskida ostali u prijateljskim odnosima
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Dvadesetjednogodišnji Nikola Sarić Sajko, koji je simpatije publike stekao pre dve godine u muzičkom šou-programu Operacija trijumf, gledaoce kraj malih ekrana ponovo je osvojio učešćem u drugoj sezoni Farme na TV Pink, gde je proveo trideset i pet dana. Ovaj simpatični muzičar nemirnih očiju i baršunastog glasa od samog početka uživa posebnu naklonost nežnijeg pola, a u žižu javnosti dospeo je zbog brižljivo čuvane jednogodišnje strasne romanse sa deset godina starijom profesorkom plesa i scenskog pokreta Milicom Cerović. Mada su tačku na svoju vezu, započetu posle završetka Operacije trijumf, stavili pre mesec i po dana, šarmantni Sajko se tokom boravka na Farmi poverio svojoj cimerki Milici Nastić da još misli na svoju bivšu ljubav.

- Koliko god se trudio, ne mogu a da ne mislim na nju. Sanjam je bukvalno svake noći. Kada smo Milica i ja raskinuli, dolazak ovde učinio mi se idealnim da presaberem svoje misli i osećanja. Znao sam da neću moći da je viđam i čujem telefonom, jednostavno da nećemo moći da komuniciramo i dođemo u iskušenje da se pomirimo. Za ovih godinu dana koliko smo bili zajedno, nekoliko puta smo pokušali da se raziđemo, ali uvek smo se posle nekoliko dana vraćali jedno drugom. Ona jeste deset godina starija od mene, ali ta razlika nikada se nije osećala. Sjajan je lik, fenomenalna osoba i s njom mi je bilo divno u vezi. Umeli smo ludo da se provedemo i sa dvesta evra, ali i sa dvesta dinara. Kada bi se desilo da nemamo lovu, ja bih njoj kupio belo vino koje obožava, meni flašu, dve piva i uživali bismo kod kuće potpuno sami. Mislio sam da će sve ići lakše, ali veruj mi, ne prestajem da mislim na nju, mada se trudim da budem potpuno cool. Kada sam je upoznao, bukvalno sam gutao svaku njenu reč. Sećam se da sam joj rekao: Želim s tobom da se družim – otvorio je Nikola prvi put nesvesno dušu i to pred kamerama.

- Na Farmi vreme sporo prolazi i potpuno je normalno da sam govorio o nekome s kim mi je bilo jako lepo. Pričao sam o svojim prelepim uspomenama i to je sve. Mislim da sam u tom trenutku bio mekši na emocijama jer, inače, ni sa najboljim prijateljima ne volim da razgovaram o svom intimnom životu. Moguće je da sam dobio potrebu da pričam o tome zbog emotivne neispunjenosti. Milica i ja smo nakon raskida ostali u potpuno normalnim i prijateljskim odnosima jer se nismo ni svađali da bi bilo drugačije. Mi smo se jednostavno razišli u nekom trenutku. Nikada nisam rekao kako bi trebalo da izađem sa Farme zbog neke devojke, već zbog obaveza oko mog albuma – započinje Sajko priču za Story i otkriva da li je spreman za novu ljubav.

- Sada mnogo radim i nisam još ni stigao da se naspavam, a kamoli da razmišljam o novoj vezi. Inače, smatram da ljubav dolazi sama od sebe. Pre svega, dopadaju mi se lepo vaspitane devojke. Naravno, bitan je i fizički izgled, ali on nije presudan. Važno mi je da osoba pored mene razume moj posao i sve što on sa sobom nosi. Imao sam sreće jer sam uglavnom bio sa devojkama koji se bave istom profesijom i nisam imao problem s nerazumevanjem. Ne volim da kalkulišem u ljubavi jer ona ili funkcioniše ili ne. Godine sigurno nisu i ne treba da budu bitne u odnosu između dvoje ljudi. Inače, jako sam neodgovoran prema samom sebi kada sam zaljubljen jer umem da zapostavim mnoge druge stvari. Ne znam da li sam zreliji od svoje generacije, ali iskusniji svakako jesam, jer mi se za ove dve godine svašta izdešavalo u životu. Ali, srećan sam zbog toga – tvrdi Nikola i ne krije kako bi voleo da sarađuje sa bivšom devojkom na poslovnom planu.

- Vrlo rado bih ponovo sarađivao sa Milicom jer je ona veliki profesionalac u svom poslu. Od nje sam naučio da mogu slobodno da skinem gitaru s ramena i krećem se po sceni. Zaista mi je mnogo pomogla - završava mladi Sarić, čije je prvi album u završnoj fazi produkcije i uskoro će ugledati svetlost dana.

 

Jelena Kulović

makonda-tracker