Keti Peri: Štrumpfeta inspirisana grupom ABBA

0
Američka kantautorka Keti Peri priprema novi album koji će, po njenim rečima, navoditi ljude da skakuću u ritmu dobrog zvuka

Sve popularnija dvadesetpetogodišnja pevačica Keti Peri od oktobra vredno radi u studiju na svom novom albumu koji bi na tržištu trebalo da se pojavi tokom leta. Kako tvrdi, kao inspiracija za nove hitove poslužile su joj pesme dva švedska benda, grupa Cardigans i neprevaziđena pop atrakcija ABBA.

- Pesme na novom albumu biće više u ritmu groove-a i teraće ljude na ples. Ma koliko da volim mirnije stvari, izvodeći ih tokom prethodne turneje primetila sam da mi nešto fali. Kao da odjednom nestane ono što tera ljude da igraju, a ja stvarno uživam u osećaju koji nastaje kada navedem publiku da skakuće u ritmičnom skladu – izjavila je pevačica za HitFix.com.

Pored toga što je okupirana snimanjem novih hitova i romansom sa britanskim komičarem Raselom Brendom, koja bi uskoro trebalo da bude ozvaničena i brakom, Keti trenutno radi i na svom proboju u svet glume, ulogom Štrumpfete u filmskoj ekranizaciji generacijama omiljenih Štrumpfova.

Vera Rakić

makonda-tracker