presedan na crvenom tepihu

Peva na 10 jezika, bogatija je od Adel i nikada ne daje intervjue: Njene hitove slušate svakodnevno, a NIKADA je niste videli (FOTO)

0
Irska pevačica na iznenađenje mnogih pojavila se na dodeli Gremi nagrada koja je sinoć održana u Los Anđelesu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Enja se veoma retko pojavljuje u javnosti i živi izuzetno povučeno u zamku okružena mačkama, a njeno bogatstvo procenjuje se na 91 milion funti.

Iako je dugo nismo videli, deluje da se na njoj malo šta promenilo. I dalje izgleda elegantno i mladoliko, a bela toaleta koju je izabrala za ovu priliku savršeno joj je pristajala.

 

Jedan Gremi vredan dve dive: OVO je pobednica koja je POLOMILA NAGRADU i rasplakala sve prisutne (FOTO, VIDEO)

 

Enja je svetsku slavu dostigla 1988. godine, kada je snimila pesmu "Orinoco Flow". Danas je najbogatija žena britanske i irske muzike, i ima više novca čak i od Adel, iako nikada nije imala turneju kao solo izvođač.

 

Drži se podalje od javnosti, a čak i njena porodica i nekolicina ljudi koje smatra prijateljima kažu da je veoma tajnovita i da je ne viđaju često.

 

Mogle su da nađu i neko... srećnije rešenje: Modni promašaji sa crvenog tepiha svečane dodele Gremi nagrada (FOTO)

 

Pevačica živi u raskošnom zamku južno od Dablina, koji pruža prelep pogled na Irsko more. Kupila ga je 1997. za 2,5 miliona dolara, i u njemu živi sama, sa svojim mačkama. Najbliži komšija joj je frontmen grupe U2 Bono.

 

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker