Mila Jovović: Monstruozno je praviti zvezde od dece

0
Prelepa glumica Mila Jovović obećala je da nikada od svoje ćerke Ever Gabo neće napraviti dete-zvezdu

Iako je sama krenula put slave sa svega dvanaest godina, slavna manekenka i glumica slovenskog porekla Mila Jovović nikako ne želi da svoju dvogodišnju ćerku Ever Gabo eksponira u javnosti, pošto smatra da život mladih zvezda ume da bude užasan.

- Ever Gabo neće biti zaposleno dete. To što od dece prave zvezde, meni se čini kranje mostruoznim. Drugačije je bilo kada sam ja bila mala. Kao izbeglice iz Rusije, borili smo se sa nemaštinom i stremili smo ka uspehu. Moja mama je videla u talenat u meni i poželela da iz njega izvuče najbolje i naviše što može – izjavila je Mila.

- Što se Ever tiče, ona nema potrebe da radi. Samo želim da proživi detinjstvo u potpunosti. Neka vredno uči u školi i posle nek iznalazi svoju strast natenane – rekla je tridesetčetvorogodišnja supruga reditelja Pola Andersona, koja planira da smanji svoje poslovne obaveze kako bi što više bila sa svojom porodicom.

- Svaki trenutak kada ne radim želim da provedem sa svojom bebom. Multitasking Mila je stvar prošlosti! Sada je sve stvar prioriteta. Ne mogu više da postignem da radim sve revije i filmove koje ranije ne bih propustila, a da mi preostane dovoljno vremena za supruga i dete.

Takođe, Mili izuzetno smeta to što ne može na miru da provodi vreme sa svojom ljubimicom kada su van kuće, pošto ih u stope prate horde fotoreportera. Kako je izjavila za magazin People, ćerkica je često moli da zajedno izađu u park, ali se to svaki put završi tako što malena Ever, iako već navikla na škljocanje fotoaparata, ne može na miru da se igra sa svojim vršnjacima, što posebno ljuti druge roditelje.

Vera Rakić

makonda-tracker