iznenađenje

Posle 5 godina se pomirila sa Sašom Popovićem i pristala da se vrati: OVA pevačica će biti nova članica žirija Zvezda Granda (FOTO)

0
Posle pet godina pomirila se sa čelnikom najveće izdavačke kuće i prihvatila njegovu ponudu da bude sudija u popularnom takmičenju.
foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Posle pet godina pauze, Stojanka Stoja Novaković vraća se u jato Saše Popovića, i to kao članica žirija "Zvezda Granda", saznaje Kurir.

Bela Ciganka (kako je nazivaju zbog istoimenog hita), čiji su uspeh mnoge kolege, a posebno koleginice osporavale, napustila je najveću izdavačku kuću još 2012. nezadovoljna time što su u prvom planu bile mlade zvezde "Granda".

 

Od kada je napustila Grand nijednom se nisu videli: Evo šta je Saša Popović poručio Tanji Savić

 

U međuvremenu, situacija se promenila, stara garda je aktuelnija više nego ikada, pa se tako i Popović orijentisao isključivo na njih. Kako je Kurir saznao od izvora bliskog Stoji, Saša je pozvao folkerku i pregovarao s njom u vezi sa izdavanjem novog singla za "Grand", a pre nekoliko dana stigla je ponuda i za učešće u žiriju "Zvezda Granda". To znači da će Novakovićeva verovatno doći na mesto nekog od aktuelnih sudija u ovom muzičkom takmičenju.

 

foto: Stefan Jokić


Stoja se začudila kada ju je Saša pitao da li pristaje da bude u žiriju "Zvezda Granda". Nije očekivala takav poziv, ali joj se svidela ideja da se oproba u toj ulozi. Problem je što ona ima dosta zakazanih nastupa i radnim danima, pa ne može da se uklopi sa snimanjima, koja traju do kasno uveče. Zbog toga joj je Popović predložio da zasad snimi nekoliko emisija, a da će kasnije pregovarati o stalnom angažmanu", kaže izvor Kurira.

Ostala sam udovica sa 19 godina i sa malim detetom: Stoja prvi put otkrila detalje o smrti muža (FOTO)

 

foto: Instagram


Prema njegovim rečima, ni Stoja ni Saša nisu pominjali na čije mesto će pevačica doći u žiriju, ali se pretpostavlja da će za početak zameniti Lukasa, koji će imati dosta obaveza oko turneje i velikog beogradskog koncerta.


Tih nekoliko epizoda Stoja će verovatno snimiti umesto Ace. On kreće ne turneju po Balkanu i sigurno neće moći da snimi neke emisije", rekao je izvor.

 

Tim povodom novinari su pokušali da kontaktiraju sa Stojom, ali ona za sada nije odgovarala pozive.

makonda-tracker