samo 20 dana pred venčanje

Želeli su još dece, ali im je sudbina prekinula planove: Ovo je Cecin i Arkanov poslednji zajednički intervju (FOTO)

0
Venčanje folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića - Arkana i danas se smatra jednim od najvećih venčanja poznatih parova, pa i dalje intrigira javnost svaki novi detalj vezan za njihovu svadbu. Njih dvoje su dvadesetak dana pre sklapanja braka dali zajednički ekskluzivni intervju.
foto: Story Press
foto: Story Press

Još tada, medijska euforija vladala je oko ovog para, a Ceca i Arkan, ne sluteći šta ih čeka, pravili su velike planove.


Zbog svog izbora ljubavi sam imala mnogo problema, ali sam u braku sa Arkanom bila mažena i pažena: Ceca otvoreno o ljubavi svog života (FOTO)

 

Pokojni suprug folk zvezde tada je priznao da je od crkve morao da traži posebnu dozvolu kako bi oženio Cecu

 

Ja sam od mlade stariji 21 godinu, a crkveni zakoni su takvi da ako je mladoženja stariji od neveste više od 15 godina, on mora da traži specijalnu dozvolu da stupi u brak", ispričao je tada Arkan. 

foto: Petar Kujundžić

Dok se pripremala za najvažniji dan u svom životu, pevačica je istakla da je veoma skromna i da joj je važno da na dan venčanja budu ispoštovani svi običaji, kao i da neće poneti nekoliko venčanica. 

 

Ja mislim da je to hir. Venčanica je jedna, bela. Ja ću samo dočekati svatove u Žitorađi u narodnoj nošnji jer je to običaj dole na jugu. Nije da ja to nešto izmišljam ili da tako želim, to će biti prava srpska svadba, na kojoj će biti obuhvaćeni glavni običaji i mislim da će to biti interesantno i lepo", rekla je Ceca. 

Nastavak intervjua i fotografija pogledajte na sledećoj strani.

 

makonda-tracker