17 godina tuge

Ceca Ražnatović: Imala sam ljubav svog života

0
Iako snagu pronalazi u deci, najpoznatija balkanska pevačica Svetlana Ceca Ražnatović kaže da nakon smrti svoga supruga nikada nije imala osećaj potpune sreće i ispunjenosti jer vreme nije uspelo da zaleči žal za mužem.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Jedna od naših najvećih zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (43) dala je sedamnaestogodišnji pomen svom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu 15. januara na Novom groblju u Beogradu. Kao i svake godine, pevačica se pojavila u pratnji sina Veljka i ćerke Anastasije i zajedno sa ostatkom porodice i mnogobrojnim prijateljima obeležila ovaj emotivni dan. Na groblje su došli njena sestra Lidija Ocokoljić sa suprugom, Željkov kum Borislav Pelević, kao i veoma dobar prijatelj Vidoje Ristović, sa svojim ocem Viktorom.

 

Tragedija ih je sve spojila: Veljko, Anastasija, Sofija i Anđela Ražnatović ispoštovali poslednju želju svog oca (FOTO)

 

Na iznenađenje svih, bila je prisutna i Arkanova vanbračna ćerka Sofija koja već duže vreme živi i radi u Briselu.

 

foto: Dragana Udovičić

O braku Cece i Željka mnogo se pričalo i pisalo. I pored zluradih komentara i raznoraznih spekulacija, njihove emocije niko nije mogao da ospori. Bio je stariji od nje 21 godinu, ali to ih nije sprečavalo da se ludo zavole i zasnuju porodicu. Ponašao se prema njoj kao prema princezi, učio ju je životu i ljubavi. Bio je njen oslonac i podrška, osoba kojoj je neizmerno verovala. Planirali su proširenje porodice, ali tog kobnog dana 2000. godine osujećeni su im svi planovi. Arkan je podlegao prostrelnim ranama, a Ceca je sa samo 26 godina postala udovica. Iako nakon toliko godina bol za pokojnim mužem ne prestaje, s vremenom je naučila da živi bez njega. Međutim, ona kaže da nakon Željkove smrti više nikada nije imala osećaj potpune ispunjenosti i sreće.

 

Niko nikada tu prazninu ne može da mi nadomesti. Imala sam ljubav svog života, a time ne može baš svako da se pohvali", izjavila je pevačica za domaće medije.

 

Svoju decu vaspitavala je sama, a najviše se rastuži kada se priseti da Željko nije bio tu tokom njihovog odrastanja.

 

foto: Dragana Udovičić

 

Godinama sam patila što nije uz mene, ali ipak najviše me je bolelo što nije bio tu za našu decu. Mislim da bi bio veoma ponosan u kakve su dobre, zrele i obrazovane ljude izrasli", objasnila je Ceca svojevremeno i otkrila da je najradosnija kada u njihovim očima vidi dobrotu svoga muža.

 

Kada u njihovom pogledu prepoznam moju i Željkovu ljubav, obuzme me osećaj neizmerne sreće", isticala je Svetlana.

Njihova priča je inspirisala Francuze: Novi film o Ceci i Željku Ražnatoviću otkriće njihovu najdublju tajnu! (FOTO)

 

Veljko i Anastasija skoro da se svog oca i ne sećaju jer su bili mali kada se nesreća dogodila, ali bez obzira na to, veoma emotivno doživljavaju ovaj dan, pružajući majci snagu da sve izdrži. Pevačica se nakon tog 15. januara pre sedamnaest godina povukla iz javnosti, a na javnu scenu vratila se godinu dana kasnije, s novim albumom. Međutim, kako su krenuli poslovni uspesi, tako su počele i njene muke. Bila je hapšena, a potom i u kućnom pritvoru. Napadali su je, ali ona se branila ćutanjem.

 

foto: Dragana Udovičić

Iako su je mediji povezivali s mnogim mladićima, ostala je verna uspomeni na pokojnog supruga i retko koju vezu priznavala javno.

 

Novi Cecin lepotan ne krije divljenje prema pevačici: Pored ovakve kraljice lako je biti princ!

 

Taj čovek sve je smeo, kako žena da ne umre za njim", izjavila je davno najveća balkanska zvezda. 

makonda-tracker