drama

Mariji Šerifović će biti zahvalna dok je živa: Potresna priča Nade Topčagić i njenog sina...

0
Nada Topčagić diže u nebesa Mariju Šerifović jer je spasla život njenom sinu Miroslavu.
foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić
foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

Pevačicin jedinac je 2010. jedva ostao živ posle teških povreda na skijanju na Jahorini. Lekari su ga dva puta vraćali iz mrtvih, izgubio je mnogo krvi i umalo nije ostao bez desne noge. Pevačica nerado priča o ovom nemilom događaju, ali je zahvalna evrovizijskoj pobednici, koja se ponudila da pošalje helikopter po njenog sina da ga prebaci u bolnicu.


Mariji sam zahvalna dok sam živa! Svi su me zvali i nudili mi pomoć - Marinko Rokvić, Snežana Ðurišić, Goca Božinovska, ali Marija Šerifović se ponudila da pošalje helikopter, jer su policija i vojska zatajili. Kad se samo setim koliko sam samo pevala i davala priloga policiji i vojsci, pa da mi tako vrate. Zato Mariji hvala na tom gestu - priča Nada.

Marija Šerifović sa fanovima podelila snažnu poruku: U toj koži se osećam bolje nego u svojoj rođenoj!

 

Pevačica je tada strepela da li će joj sin preživeti.


Mikijevo stanje danima je bilo nepromenjeno. Nekoliko nedelja nije osećao stopalo. Ne dao bog nikome ono što sam tada preživela. Život mi se u sekundi pretvorio u pakao. Ta kobna Jahorina, kad se samo setim šta sam preživela, dobro sam ostala živa. Uvek sam brinula i strepela zbog njega, a sada, čini mi se, drhtim nad njim kao nikad pre - iskrena je Nada.

makonda-tracker