Uživaju u ljubavi

Zajednički život u Italiji: Sofija Milošević i Adem Ljajić na korak od braka!

0
Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Adem Ljajić nakon skoro godinu dana veze odlučili su da svoju ljubav podignu na viši nivo i počnu da žive pod istim krovom
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najlepših srpskih manekenki Sofija Milošević (26) i fudbaler italijanskog kluba Torino Adem Ljajić (25) uprkos brojnim spekulacijama o navodnom raskidu, učvrstili su svoju vezu i odlučili da žive na istoj adresi. S obzirom na to da sportista zbog angažmana već duže vreme živi u Italiji, a Sofiji karijera ne određuje mesto boravka, nedavno su odlučili kako je najbolje rešenje za njih da se ona preseli u Torino.

 

Sofija Milošević: Godinama sam bila zarobljena onim što mi je moj posao nalagao da nosim... (FOTO)
 

U početku je veza na daljinu delovala kao dobar plan, ali kako je vreme odmicalo, oboje su shvatili da ne žele više da se odvajaju. Luksuzan stan u centru Torina opremili su prema svetskim trendovima i u njemu svili ljubavno gnezdo. Iako od početka veze u javnosti nisu govorili o svojoj sreći ne želeći da se od toga pravi medijska fama, do sada se nisu mogle čuti ni potvrde ni demanti informacija o njihovim daljim planovima. Ipak, fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama govore više od reči. Romantične poruke koje jedno drugom upućuju, jasno ukazuju na snažne emocije koje gaje jedno prema drugom. Da su na korak od bračnog života govori i to što je Adem već upoznao Sofijinu porodicu, a najviše simpatija dobio je od njenog brata Stefana, čije mišljenje joj je i najvažnije.

 

Uprkos svemu, on je za nju najbolji: Sofija Milošević predivnim selfijem poručila Ademu da se ponosi njim (FOTO)

 

Fudbalerovi roditelji odlično su prihvatili izabranicu svog sina, a naročito Ademova majka koja je im je čest gost u Italiji i najverniji fan na njegovim utakmicama.

 

foto: Profimedia

Sportistu i lepoticu spojio je njihov zajednički prijatelj, a čim su se upoznali, bilo je jasno da među njima postoji neka hemije. Mesecima su uspešno skrivali vezu dok nisu odlučili da se zajedno pojave na jednom javnom događaju u Italiji, kada su ponosno pozirali foto-reporterima. Pre romanse sa fudbalerom, Sofija je bila u dugogodišnjim vezama sa Filipom Živojinovićem, kao i teniserom Viktorom Troickim, dok je Adem bio u ljubavi sa Marinom Zečević.

makonda-tracker