odmah se snašla

Isplanirala je potpuno drugačiji stajling, ali iznenadni peh se dogodio nekoliko minuta pred nastup: Evo zbog čega je Aleksandra Prijović morala da nastupi OVAKO obučena (VIDEO)

0
Pevačica je sa dečkom Filipom Živojinovicem, majkom Borkom i rodbinom došla na Kopaonik, povodom nastupa u hotelu na popularnoj planini, međutim pred sam izlazak na binu dogodilo se nešto što ju je veoma iznerviralo.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Aleksandra je imala malu nezgodu pred sam nastup, pa se požalila da je uništila haljinu. Ipak, to nije uspelo da joj pokvari raspoloženje pa je nasmejana izašla pred publiku i održala nastup za pamćenje. 

 

Osmesi na njihovim licima govori više od reči: Aleksandra Prijović uživala u društvu ove ZVEZDE (FOTO)

 

Za nastup sam spremila dugu crvenu haljinu, međutim, ne mogu da je obučem. Mama je krenula da mi je zakopča i pukao je rajsfrešlus. Baš sam pobesnela. Sreća pa je mama imala neku crnu haljinu koju sam obukla. Ti si lepše obučena od mene", rekla je kroz osmeh Aleksandra novinarki Kurira

I pored toga što je u poslednjem trenutku bila primorana da promeni odevnu kombinaciju, lepa pevačica je izgledala savršeno i pobrala sve komplimente za svoj izgled. 

 

Vešto je krila šta sprema: Aleksandra Prijović snima duet sa jednom od najvećih zvezda estrade! (FOTO)

 

Pogledajte šta je još Aleksandra rekla pred sam nastup na Kopaoniku:

 

 

makonda-tracker