trač ili?

Drugi razlog napuštanja njene velike ljubavi: Ana Ivanović je ipak trudna?

0
Proslavljena srpska teniserka povukla se iz profesionalnog sporta zbog blagoslovenog stanja, navode inostrani mediji.
foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

 

Nekada najbolja teniserka sveta Ana Ivanović šokirala je planetu kada je juče na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici objavila video-poruku kojom je čitavoj javnosti saopštila da se zauvek povlači iz sporta.

Imam velike novosti koje želim da podelim sa vama. Nisam ih do sada saopštila nikome, jer smatram da zaslužujete da ih čujete prvi. Odlučila sam da se povučem iz profesionalnog tenisa. To je bila teška odluka - priznala je Ana, koja se osvrnula na svoje profesionalne uspehe i snove koje je ostvarila, ali i planove za budućnost.

foto: Profimedia


Svi su čekali njegovu reakciju, a onda su se rasplakali: Evo šta je Bastijan prvo uradio kada je Ana saopštila da napušta tenis (FOTO) 

Biću ambasador sporta i zdravog života. Iskoristiću prilike koje mi se budu ukazale u biznisu, u oblasti lepote i mode, a imaću i više vremena da se posvetim radu u Unicefu. Živela sam svoj san i zato nemojte biti tužni - poručila je bivša srpska teniserka.

Iako je navela da su razlozi za povlačenje iz sporta to što više ne može da održava top formu koja je neophodna da bi u tenisu bila uspešna kao što su svi navikli, izgleda da su razlozi, ipak, znatno drugačiji - naime, inostrani mediji spekulišu da je lepa Srpkinja ostala u drugom stanju, te da će u 2017. godini svom suprugu Bastijanu Švajnštajgeru podariti prvo dete.

 

foto: Profimedia

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker