DIRLJIVO

Za nju ne postoji niko drugi: Seka Aleksić pokazala na emotivan način šta Veljko predstavlja u njenom životu (FOTO)

0
Popularna pevačica oduševila je pratioce na društvenim mrežama kada je objavila jednu veoma emotivnu poruku upućenu njenom suprugu Veljku...
foto: Instagram
foto: Instagram

Pored brojnih fotografija svog sina Jakova, pevačica Seka je objavila i jednu sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem, a uz fotografiju napisala veoma dirljivu poruku.

 

 

Seka Aleksić otkrila detalj o kome nikada do sada nije pričala: Moj suprug se rodio sa tim, a takav je i njegov otac (VIDEO) 

 

Ona i njen suprug u srećnom braku su od 2010. godine, a nedavno su dobila sina Jakova. Iako su mnogi pomislili da su svoj život u potpunosti podredili detetu, oni su ipak trude da ostave poneki zajednički trenutak samo za njih dvoje, a da je ljubav snažna kao prvog dana, vrlo je očigledno.

 

Pevačica je objavila njihovu staru zajedničku fotografiju, a opis koji se našao pored nje dirnuo je mnoge Sekine fanove.

 

 

Njegove ruke najbolje greju, njegove ruke su njihova bezbedna luka: Seka mnoge raznežila ovom fotografijom supruga Veljka 

 

Muž i žena treba da budu kao ruke i oči. Kad ruka boli – oči plaču. A kada oči plaču – ruke brišu suze - napisala je ona, dok su njeni fanovi nizali brojne komplimente putem komentara.

 

 

makonda-tracker