neopisiva sreća

Iste kape i jakne, ali osmeh i sjaj u očima su njihov zaštitni znak: Ana Sević u nezaboravnom provodu sa ćerkicom Lorenom (FOTO)

0
Pevačica Ana Sević se pred kraj godine odlučila za mali predah sa svojom mezimicom...
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Popularna pevačica Ana Sević posle dosta pisanja i o razvodu od njenog supruga, ali i kolege, Darka Lazića, odlučila se za mali predah.

 

Ona je njihovom naslednicom Lorenom otišla na nekoliko dana do austrijske prestonice, odakle je svoje pratioce na Instagram verno obaveštavala kako se provode.

 


Demantovali sve tračeve o preljubi i razvodu, a način na koji su to uradili je maestralan: Ovako su Ana Sević i Darko Lazić nadmudrili sedmu silu! (FOTO)

 

Ana često objavljuje fotografije sa malenom lepoticom, a Lorena smo već u nekoliko navrata videli u sličnim ili čak istim odevnim kobinacijama kao što nosi i njena mama.

 

Lepa pevačica je nekoliko puta čak spomenula kako Lorena zahteva da nosi isto što i mama, i tako izgledaju kao prave drugarice.

 

 

A photo posted by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on


Ona želi da bude baš kao mama: Ovim gestom je malena Lorena osvojila srce svih obožavatelja Ane Sević (VIDEO) 

 

Ovoga puta mama i lorena su nosile iste moderne roze kape sa "bućkama", i slične zelene jakne, dok im sa lica nije silazio osmeh.

 

 

A photo posted by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on

 

makonda-tracker