Čuveni Smoki stao na noge

Ljubiša Samardžić nakon teške operacije mozga: Lekari oduševljeni brzinom kojom se glumačka legenda oporavlja (FOTO)

0
Izvor iz Kliničkog centra Srbije kaže kako je čitav tim koji je operisao glumca Ljubišu Samardžića, ali i oni koji su sve vreme brinuli o postoperativnom toku, potpuno iznenađeni brzinom kojom se oporavio.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Čitav tim koji je operisao Ljubišu i oni koji su sve vreme brinuli o postoperativnom toku potpuno su iznenađeni brzinom kojom se oporavio. Iako su smatrali da će duži vremenski period ostati hospitalizovan, on ih je demantovao.

 

Ne samo da su svi njegovi životni parametri stabilni, već je vrlo brzo postao pokretan i svestan. Što je najvažnije, potpuno je orijentisan, a to je najteže postići posle takve operacije", kaže izvor iz Kliničkog centra Srbije.

foto: Vladimir Šporčić

Ljubiša Samardžić za dlaku izbegao smrt? Zdravstvene tegobe koje su zahtevale hitnu intervenciju, a kolege nisu ni slutile da je bolestan

Njegova rana zarasta baš kako su lekari predvideli. On je u odličnom stanju i čak se šali sa osobljem, koje o njemu brine 24 sata dnevno. On bi danas ili sutra trebalo da bude pušten kući, dok će mu kontrola biti za tri nedelje.

 

Njemu je u posetu dolazila supruga Mira, koju su lekari uverili da je njen suprug veliki borac i da je junački izdražao sve što je ova teška operacija nosila sa sobom", objašnjava izvor iz KBC-a.

Operisan Ljubiša Samardžić: Pre 3 nedelje osetio je određene zdravstvene tegobe... (FOTO)

 

foto: Dragan Kadić

Podsećanja radi, Ljubiša je operisan pre sedam dana na Neurohirurgiji, a hirurška intervencija trajala je nekoliko sati. Za probleme koje je imao prethodnih meseci niko od glumaca nije znao, a od trenutka kada je operisan njegova porodica u javnosti nije pričala o dijagnozi.

makonda-tracker