Oliver Mandić: Ksenija je bila jedinstvena

Poznati muzičar Oliver Mandić sarađivao je sa tragično preminulom Ksenijom Pajčin na jednom od svojih čuvenih provokativnih spotova za numeru Ako lažem tu me seci.
0
1 / 2

Od trenutka kada je čuo za tragičnu sudbinu pevačice i njenog dečka Filipa Kapisode, Oliver Mandić ne može da dođe sebi od tuge i bola za mladim životima.

- Očajan sam od kada sam čuo za Filipa i Kseniju, ne mogu da dođem sebi od sinoć. Kseniju sam upoznao na snimanju mog spota, u kome sam želeo da se baš ona pojavi. Sećam se da sam stupio u kontakt s njom preko Makse Ćatovića iz Komune, da je došla na snimanje i na setu provela punih dvanaest sati. Kada sam joj na kraju snimanja prišao kako bih joj dao honorar od tadašnjih 1500 maraka i zahvalio joj se što je odvojila vreme za mene, nije htela ni da čuje za pare. Rekla mi je da je njoj bila velika čast da se pojavi zajedno sa mnom. Od tada se više nikada nismo videli, ali sam pratio njen rad i mislim da je ona bila jedna posebna osoba koja je plenila svojim šarmom i lepotom. Otići ću u subotu na sahranu kako bi joj odao počast – rekao je Oliver Mandić za Story.rs.

Danilo Mašojević

 

Pogledajte spot za pesmu Ako lažem tu me seci:

makonda-tracker