Situacija se okreće na bolje

Nervni slom je bio neminovan: Najpoznatija starleta na svetu ni sad ne napušta muževljevu postelju

0
Nakon dramatične hospitalizacije Kanje Vest se konačno oseća bolje.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako izvori bliski porodici Kardašijan navode, Kanje se oseća mnogo bolje.

 

Sve je krenulo po zlu: Kanje Vest završio na psihijatriji (FOTO)


Nakon što je hitno prebačen u bolnicu u ponedeljak uveče, tridesetdevetogodišnji američki reper je na putu potpunog oporavka. 

Samo mu je bio potreban odmor - navodi izvor - Kim je uz njega, i nije napuštala njegovu postelju. Podržava ga 100% i kako sama kaže nikada nisu bili bliskiji."

 

foto: Profimedia

Vest će ostati na psihijatrijskom odeljenju dok se u celosti ne bude oporavio od nervnog sloma koji je doživeo pre samo nekoliko dana. Tome je prethodio niz javnih ispada u kojima je Kanje otvoreno vređao neke od svojim najbližih prijatelja, otkazivao turneje, napuštao koncerte posle samo nekoliko pesama...

Jasno je pokazivao šta se sprema, a svi su okretali glavu: 6 životnih situacija Kanjea Vesta koje su najavile sunovrat

 

Nervni slom je bio neminovan, stres, anksioznost, paranoja, samo je pukao! Znakova je bilo svuda, već dugo se nije bio sam svoj, ne znam kako to nismo primetili - navodi izvor."

Vesti o Kanjeovom psihičkom krahu zatekle su Kim u Njujorku, odakle se, vidno uznemirena, prvim letom vratila za LA. Od tog momenta neprestano je uz svog muža. 
 

foto: Profimedia

Bila je preplašena kada je čula vesti i nije bilo diskusije oko njenog odlaska iz Njujorka, morala je da bude uz njega!"

 

Prema trenutnim informacijama reper će Dan zahvalnosti proslaviti u bolničkom krevetu. Uprkos pozitivnijim dijagnozama, doktori još uvek nisu spremni da ga puste na kućno lečenje. 

 



 

 

 

makonda-tracker