inspirativna priča

Bivša cimerka Melanije Tramp otkrila je sve detalje: Ovako je izgledala mladost najpopularnije žene na svetu!

0
Šveđanka Viktorija Silvested priseća se starih dana kada je sa Melanijom, sadašnjom prvom damom Amerike, živela u apartmanu u Parizu
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kao supruga novoizabranog američkog predsednika Donalda Trampa, Melanija Tramp, trenutno je najpopularnija žena na svetu.

 

Ove godine postaje prva dama Amerike, a dvadeset godina ranije, bila je mlada uspešna manekenka koja je pred sobom imala jasan cilj - da napravi nešto veliko od svog imena, piše sajt wwd.com, a prenosi Stil.kurir.rs.

 

Sredinom 90-ih godina, u apartmanu u Parizu, Melanija je živela sa cimerkom i koleginicom iz sveta modelinga, Šveđankom Viktorijom Silvested. Viktorija ju je opisala kao veoma odlučnu, ambicioznu devojku snažne volje, a pre svega dobre duše.

 

Ni moda ni politika: Evo o čemu su Melanija Tramp i Mišel Obama razgovarale u Beloj kući (FOTO)

 

Obe su bile na početku karijere, a kao i svaki početak, nije im bilo nimalo lako.

- Na početku karijere bukvalno morate da trčite na 12 kastinga dnevno sa svojim modnim bukom u rukama, svakodnevno se takmičući sa hiljadama drugih devojaka. U suštini smo dan provodile u metrou, podzemnoj železnici. To je bilo vreme kada nisu postojali mobilni telefoni. Bile smo u stranoj zemlji čiji jezik nismo znale", priča Viktorija i dodaje: "Nije lako živeti u stranoj zemlji, a pri tom smo i nas dve iz dve različite zemlje. Međutim, sjajno smo se slagale. Ona nikada nije bila za izlaske i provod. Bila je jako odlučna u nameri da uspe u svom poslu.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

 

makonda-tracker