zdravstveno stanje joj je pogoršano

Tvrdi da iza svega stoji jedna javna ličnost: Isidora Bjelica zbog pretnji smrću napustila Srbiju

3
Poznata srpska književnica koja se poslednje četiri godine bori sa rakom uzdrmala je javnost ovom porukom.
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Isidora se putem Skajpa uključila u emisiju 150 minuta i tom prilikom urednici i voditeljki Aneti Ivanović objasnila zbog čega je bila prinuđena da napusti Srbiju.


Isidora je, vidno potresena, objasnila da su ona i njen sin dobili pretnje smrću preko telefonske sekretarice, a da je osoba koja je pretila jedna javna ličnost.

 

Ona više nije u Srbiji, ne zna kada će se vratiti, a povrh svega, ponovo se bori sa opakom bolešću.

 

Oni koji me vole primetili su da dva i po meseca nisam dala nikakvu izjavu za medije, da me nema. Sredinom avgusta na našoj kućnoj sekretarici ostavljena je takva brutalna, strašna poruka koja nije samo pretnja smrću meni nego i mom detetu. Policija je odmah obaveštena, preuzeli su snimak. Mogu samo da vam kažem da su i moji prijatelji, i moja kućna pomoćnica, i svi koji su čuli prepoznali odmah o kome se radi, zato što je jako prepoznatljiv glas, sintaksa, leksika, međutim do dan danas policija ništa nije uradila. Ja i moje dete smo posle toga doživeli jako veliki stres, meni su markeri eksplodirali, moje zdravstveno stanje je bilo jezivo i bila sam prinuđena da se izolujem", ispričala je književnica koja tvrdi da je reč o javnoj, svima dobro poznatoj ličnosti. 

foto: Marko Poplašen

 

Nažalost, danas se dešava da su i psihopate javne ličnosti, osoba koja može da izgovori takve brutalnosti je uostalom po tome i poznata. Tačno je da nije zvano s njenog telefona, ali ako bismo sad pustili tu poruku u etar svima bi bilo jasno o kome se radi."

 

Ja sam vređana zato što imam rak, zato što mi je izvađena materica, jajnici, mom detetu je prećeno. To je sve nešto što je postalo normalno kod nas, u eri rijalitija, ali u mom rijalitiju gde se borim s rakom 4 godine to nije nešto s čim ja mogu više da se nosim", završava priču za 150 minuta Isidora, i dodaje da je usled pogoršanog zdravstvenog stanja ponovo na terapijama, da ne zna kada će se vratiti u Beograd i da se nada da će policija uskoro rešiti ovaj slučaj.

 

 


 

makonda-tracker