Ja imam Talenat

Pripremite se za iznenađenje: Ana i Rasta u žiriju popularne emisije, a nikada nećete pogoditi ko im se pridružuje! (FOTO)

0
Poznata emisija je spojila neposjivo, te će se pored popularnog bračnog para na stolicama žirija naći i ne neko potpuno neočekivan.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Deo poznatog šoua koji se vraća na TV ekrane biće popularni bračni par, ali i jedan od najomiljenijih srpskih glumaca svih vremena. 

 

Htela je da se pohvali novom frizurom, ali je u prvom planu njen besprekoran ten: Ovako sada izgleda Ana Nikolić (FOTO)

 

Televizijski šou „Ja imam talenat“ posle tri sezone na RTS vraća se na TV Pink, a promena TV kuće donosi i izmenu među članovima žirija!


Danica Maksimović selfijima protiv kiše: Evo zašto je jedna od najlepših srpskih glumica ujedno i najvoljenija (FOTO)

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, talente novih takmičara ocenjivaće čak četiri člana žirija (dosad su uvek bila tri), a to su Ana Nikolić i njen suprug Stefan Rasta Đurić, kao i glumci Srđan Žika Todorović i Danica Maksimović

 

 Sa Anom i Rastom smo se vrlo brzo dogovorili. Što se tiče muzičkog dela žirija, njih dvoje su Pinku bili prvi izbor jer su trenutno aktuelni, znaju šta je šou-biznis, a Rasta je idol jedne nove generacije koja će se sigurno i prijaviti za takmičenje i gledati ovaj spektakl - kaže izvor s televizije Pink.Ono što će sigurno biti iznenađenje za sve gledaoce jeste učešće Žike Todorovića u jednom ovakvom programu.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker