iznenadila fanove

Nije ni slutila kakve reakcije će izazvati: Marija Šerifović u haljini! (FOTO)

0
Vlasnica jednog od najmoćnijih vokala na ovim prostorima prepoznatljiva je po svom originalnom sportskom stilu od kog gotovo nikad ne odstupa, zbog čega je ovo izdanje iznenadilo sve njene obožavaoce.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Mnogi nisu verovali da će je ikada videti da nosi suknju ili haljinu, ali Marija je odlučila da iznenadi svoje pratioce. 

 

Pop pevačica podelila je na Instagramu fotografiju iz detinjstva, na kojoj je kao mala devojčica nosila preslatku haljinicu, a duhovita kao i uvek uz sliku je objavila i zanimljiv komentar.

 

Po ko zna koji put pokazala fenomenalne vokalne sposobnosti: Evo šta Marija Šerifović peva u kupatilu (VIDEO)

 

Moja majka Verica i ja ! U haljini sa volanima, karnerima - ne znam baš kako se zove ovaj modni detalj. Sve u svemu ta epizoda je trajala kratko. Dok nisam naučila glasno da kažem NE!", napisala je Marija uz smajlije. 

Ona je još jednom pokazala da je od malena jasno i glasno iskazivala svoj stav, kao i da će pantalone ipak ostati njen zaštitni znak.

 

Jutra Marije Šerifović su čarobna: Šoljica ovog napitka za dobar start! (FOTO)

 

Iako ni ona to možda nije očekivala, ali fotografija je izazvala mnoštvo reakcija i pozitivnih komentara, a njeni fanovi su složni da je i u ovom izdanju izgledala prelepo. 

 

 

makonda-tracker