Iskrena

Tanja Banjanin otkriva sve detalje razvoda: Mislila sam da sam našla svoju mirnu luku, ali ispalo je drugačije (FOTO)

1
Lepa pevačica je otvorila dušu i otkrila sve detalje svog razvoda, a nakon ovog dramatičnog perioda u životu, ističe da se oseća mnogo bolje.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pop pevačica Tanja Banjanin promovisala je novi singl „Ljubav se umorila“, koji je, kako sama kaže, njena autobiografija posle emotivnog kraha koji je nedavno doživela.


Tanja Banjanin Pejić: Srećna mama vraća se na scenu

 

Pevačica je u utorak organizovala druženje u jednom beogradskom kafiću. Tanja nije krila sreću što se vratila muzici, a nakon razvoda kaže da se oseća mnogo bolje.

 

Pesma jeste autobiografska, ali nisam tužna, kao što bi sam naslov poručio. Moja poruka jeste da je teško kada shvatiš da si izgubio ono za šta si se borio, ali opet, postoje nova vrata koja nam se otvaraju", poručila je pevačica, koju su na promociji podržali Leontina, Dajana, Baroni drugi.

foto: Damir Dervišagić

 

Tanja je otkrila da je bila uverena da je našla ljubav za čitav život.

 Veoma sam emotivna i mislila sam da sam našla svoju mirnu luku, ali ispalo je drugačije. Mogu vam reći da se osećam iznenađujuće dobro, nisam tužna i idem dalje", rekla je nasmejana Tanja. 

Iako se povukla sa muzičke scene, njen glas i pesme ne možemo da zaboravimo: Ovako danas izgleda vlasnica jednog od najmoćnijih ženskih vokala (FOTO)

 

Na pitanje da li bi se opet usudila da stane na ludi kamen, kroz smeh kaže da ne bi volela da joj se to desi.

 Nikad ne reci nikad, ali iskreno se nadam da mi se to u životu neće više desiti! Ne bih volela da se vežem za nekoga toliko i na taj način", dodala je pevačica.

foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker