slavlje do zore

Seka Aleksić je najponosnija supruga i mama: Kad je Aca Lukas zapevao ovu pesmu, Veljko nije zadržao emocije! (VIDEO)

0
Glamuroznom proslavom pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljkić sinoć su proslavili rođenje naslednika Jakova. Brojna poznata estradna imena latila su se mikrofona i zapevala, a najveseliji je definitivno bio ponosni tata Veljko!
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Aca Lukas, Aco Pejović, Saša Matić, Đani, Bojan Lexington, Sale Tropiko, Slađa Alegro, Zlata Petrović, samo su neki od popularnih pevača koji su sinoć došli da podele sreću Seke Aleksić i Veljka Piljkića povodom rođenja njihovog sina prvenca. 

 

Okupilo se društvo, a povod je bio prelep: Ovako kolege slave rođenje malenog Jakova (FOTO,VIDEO)

 

Ovo fenomenalno slavlje ekskluzivno ste imali priliku da uživo pratite na Story i Kurir Facebook stranicama i YouTube kanalima, a gosti koji su pristizali u sjajnom raspoloženju potrudili su se da atmosferu dovedu do usijanja.

 

Zavirite: Najzanimljiviji detalji sa proslave povodom rođenja sina Seke Aleksić (FOTO, VIDEO)

 

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Iako je Seka ostala kod kuće sa Jakovom, Veljko joj je putem fotografija i video snimaka verno prenosio svaki delić slavlja, a gosti su mu - kako običaji nalažu, pocepali nekoliko majica.

 

Poznati roditelji dele njenu sreću: Aleksandar Cvetković je na Sekinu proslavu došao bez Jovane, ali sa posebnom željom (FOTO)

 

Pevači su se jedan za drugim ređali na bini i doprineli da ovo bude proslava koja će se dugo prepričavati, a mnogi su primetili da se Sekin suprug i ponosni tata najviše veselio kada je Aca Lukas zapevao pesmu Radiše Markovića "Čija li si". 

Sve detalje koje ste propustili možete pogledati u sledeća dva video snimka:

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker