novi detalji

Da li je košarkaš ovo očekivao: Ovako je Ceca reagovala kad je saznala za vezu Anastasije i Miloša Teodosića

0
Ceca Ražnatović će 21. oktobra prvi put u karijeri nastupiti u Londonu. Folk diva otkrila je da sa sobom u Veliku Britaniju vodi i decu, šta planira da radi u engleskoj prestonici, ali i dala svoj komentar o ljubavnom životu svojih naslednika.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pripremam se polako. Što se tiče repertoara, to je sve navežbano. Očekujem dobru atmosferu, novi grad je u pitanju", rekla je Ceca i dodala da će se potruditi da sa decom obiće grad.

 

Domaća javnost konstantno se interesuje za ljubavni život Veljka i Anastasije, a pevačica ističe da se ne meša u izbor partnera svoje dece.

 

Prave planove za Novu godinu: Anastasija i Miloš idu na Kopaonik

 

Ne mogu da komentarišem njihove privatne izbore, niti želim. Njihov stav je da ne žele da komentarišu i ja to podržavam! Ni ja ne pričam o svom privatnom životu. Smatram da je to nešto što se mene tiče, meni bliskih ljudi, mislim na porodicu, a sve ostalo vezano za posao treba da se promoviše. Njihova veza, njihova stvar", ispričala je folk diva.

 

foto: Damir Dervišagić

Zaljubljena do ušiju: Anastasija upoznala Teodosića sa Cecom (FOTO)

 

Iako su mnogi očekivali da će nova veza Cecine naslednice izazvati mnogo komentara u porodici Ražnatović, pevačica je dokazala da to što je u pitanju poznati košarkaš ne utiče na njen stav. 

 

U javnost su već procurele informacije da je pevačica oduševljena ćerkinim izborom, kao i da je upoznavanje sa Teom prošlo više nego odlično. A na pitanje kako je reagovala kada je saznala da je njena ćerka u vezi sa poznatim košarkašem Milošem Teodosićem rekla je sledeće:



Pa šta ima da reagujem, ako su moja deca srećna i zadovoljna nebitno je ko se kako zove".

 

makonda-tracker