Poslednji dani snimanja

Dobila glavnu ulogu: Ovako Nina Seničar izgleda u novom filmu! (FOTO)

0
Nina Seničar snimila je film u Srbiji, u kojem igra glavnu ulogu
foto: Story Arhiva
foto: Story Arhiva

Manekenka Nina Seničar juče je snimila poslednje kadrove ostvarenja Dragana Pešikana „Prokleti pas“, čime se pohvalila na Instagramu.

 

- Poslednji dan snimanja, a mi još živi - napisala je manekenka i odskora glumica u opisu fotografije. Dan ranije Nina je takođe objavila fotku na kojoj je obučena u policijsku uniformu.

 

Nina Seničar: Privremeni rastanak sa dečkom

- U pitanju je akcioni film. Nina se odlično snašla kao vodeća glumica u ovom ostvarenju, čija se premijera očekuje na zimu. Snimanje je bilo naporno, uglavnom se radilo noću, a i glumci su morali da se zavlače po raznim beogradskim haustorima. Trud se isplatio, završili smo posao u predviđenom roku i Nina konačno može da ode na zasluženi odmor. Radila je tri meseca bez prestanka - priča izvor iz produkcije filma za Kurir.

 

 

A photo posted by Nina Senicar (@ninasenicar) on

 

Ne voli da ga eksponira u javnosti, a savršen su par: Nina Seničar pokazala dečka! (FOTO)

 

Nina Seničar proslavila se u Italiji kao manekenka, a radila je i kao voditeljka na Rai Unu. Ipak, najveću popularnost stekla je kad je započela vezu s pop zvezdom Erosom Ramacotijem. Učestvovala je u njihovoj verziji „Survajvera“, a onda je otavila tu slavu i otišla u Holivud. Poslednjih godina pohađa časove glume i već je imala nekoliko uloga u ostvarenjima američke produkcije.

makonda-tracker