Tako to radi prava diva

5 stvari kojima je Lepa Brena na žurki magazina Story pokazala zašto je najveća zvezda na našim prostorima

0
Jedna od najvećih jugoslovenskih muzičkih legendi uveličala je proslavu 11. rođendana našeg magazina svojim prisustvom, stilom i glasom.
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

O kolikoj je zvezdi reč možda najbolje govori činjenica da se pometnja javila kako među novinarima tako i među slavnima kada su vesti o dolasku Lepe Brene počele da se šire hotelom "Metropol", u kojem je u utorak održana najglamuroznija žurka u Srbiji.

 

STORY CELEBRITIES ONLY PARTY 2016: Pogledajte kompletan snimak najglamuroznijeg crvenog tepiha u Srbiji! (VIDEO)

 

Od prvog trenutka kada se našla na crvenom tepihu pa do samog kraja proslave, čuvena pevačica nam je iznova i iznova pokazivala zbog čega spada u najpoštovanije i najvoljenije muzičke zvezde na prostorija bivše Jugoslavije, a ovo su samo neki od razloga zbog kojih je Lepa Brena bila glavna zvezda žurke Story Celebrities Only.

 

Stil

 

 

Klasično odelo crne boje kao ulitmativni izraz elegancije fenomenalan je pokazatelj istančanog ukusa slavne pevačice. Ona je ovu kombinaciju upotpunila veoma efektnom ogrlicom i ekstravagantnim asesoarom za kosu koji je privukao mnogo pažnje.

 

Poznata po smelom stilu i modnoj radoznalosti, Lepa Brena se oduvek usuđivala da eksperimeniše i zabavlja se kada je moda u pitanju, pa ne čudi što je ponovo oduševila modne znalce.

 

makonda-tracker