svako će se prepoznati

Ovakvu neprijatnost je doživeo svaki roditelj: Zbog ovog gesta malog Džordža, Kejt i Vilijam su jedva sakrili svoj stid (VIDEO)

2
Princ Vilijam i Kejt su u poseti Kanadi, a poveli su i svoju decu. Međutim, mali princ Džordž je uradio nešto zbog čegu su njih dvoje pocrveneli, a verujemo da će se svi roditelji u prepozanti u ovoj situaciji
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kanadski premijer Džastin Trudo možda može da pruži besprekorno i jednostavno objašnjenje kvantne fizike ili da pokaže svoju interpretaciju pokreta u jogi i ljudi će ga obožavati, ali jedna osoba nije toliko impresionirana njim.

 

Trogodišnji princ Džordž, sin vojvode od Kembridža i Kejt Midlton, pri susretu sa kanadskim vrhom u potpunosti je izignorisao Trudoov pokušaj da mu "baci kosku". Mali princ je pomalo sramežljivo odmahnuo glavom kad se premijer spustio na kolena i hteo da pozdravi dete, piše Independent.

 

Kejt Midlton o problemu kojeg se mnogi stide: Vilijam i ja ne bismo oklevali da je u pitanju naše dete

 

Verujemo da je svako dete bar jednom uradilo ovako nešto svojim roditeljima, međutim kanadski premijer shvata da je Džordž samo stidljivo dete i sa osmehom na licu je ispratio celu situaciju, ali roditeljima sigurno nije bilo svejedno.

 

foto: Profimedia

Princ Vilijam i Kejt su u poseti Kanadi, a prilikom obilaska parlamenta britanski prestolonaslednik je rekao:

 

- Nikad nismo i nećemo zaboraviti topli doček koji ste nam pružili jer nam je važan i mnogo nam znači. Zato nam je drago da su ovog puta i Džordž i Šarlot s nama i da mogu da započnu sa stvaranjem svojih doživotnih prijateljstava u ovoj zemlji.

 

Od radničke klase do kraljevske palate: Ovako je izgledao životni put majke Kejt Midlton (FOTO)

 

 

makonda-tracker