pokvarili su zabavu

Skandal o kojem bruji čitav Holivud: Zbog ovih komentara Samanta Džouns iz serije Seks i grad svoj 60. rođendan pamti u ne tako dobrom svetlu (FOTO)

0
Kim Katral, simbol seksepila i neodoljiva Samanta Džouns iz serije Seks i grad je nedavno proslavila svoj 60. rođendan. Ali njenu dobru energiju su pokvarile osobe od kojih to nije očekivala!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Srećan rođendan, Samanta Džons!

 

Jedna od najvažnijih životnih lekcija dolazi pravo iz serije Seks i grad: Sve o bivšim ljubavima (FOTO)

 

Popularna glumica i seks simbol Kim Katral napunila je 60 godina i na Instagramu objavila da uživa u svojim rođendanima!

 

A proslavila se kao Miranda Hobs: Ovako izgleda jedan ni malo glamurozan dan zvezde serije Seks i grad (FOTO)

 

Njena "sestra" iz višestruko reprizirane američke serije Keri Bredšo, glumica Sara Džesika Parker, ali i njena najbolja "drugarica" Stenford, kojeg je maestralno glumio Vili Garson, uputili su joj nežne čestitke a na svojim profilima objavili portrete svoje drage koleginice, piše Lisa.

 

Srećan ti rođendan, lepotice", poručila je Sara. "Šaljem ti ljubav i sve najbolje za savršenu, divnu, radosnu i zdravu godinu ispunjenu avanturama. Tvoja stara drugarica, nevaljalica i saučesnica, sestra SJ", napisala je Keri uz poljupce.

 

 

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on

 

Zanimljivo je da je Sara objavila nešto stariju sliku popularne Kim, iz vremena kad je zaista i bila Samanta.

 

Seks i grad: 7 životnih lekcija Samante Džons

 

Njen kolega Vili, međutim, poželeo je svojoj nekadašnjoj partnerki iz serije "Seks i grad" srećan rođendan uz svežu, autentičnu fotografiju na kojoj se itekako vide bore na licu slavne bezobraznice, što je izazvalo gomilu komentara. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker