Poput svetskih zvezda

Nesvakidašnja uspomena na trudnoću: Evo kako će se Seka Aleksić prisećati trudničkih dana!

1
Popularna pevačica rešila je da se pridruži svetskim zvezdama i ujedno bude prva zvezda na Balkanu koja je odlučila da napravi ovu neobičnu uspomenu na svoje trudničke dane
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Naime, Seka Aleksić planira da napravi zlatnu skulpturu svog trudničkog stomaka kod jedne poznate vajarke, saznaje Kurir.

 

Pre nego što otputuje u Grčku, Aleksićeva će imati još nekoliko nastupa tokom ove nedelje, a potom će posetiti atelje poznate slikarke i dizajnerke, gde će se dogovoriti o datumu kada će dati otisak svog stomaka.

 

Smeta im što slika stomak?! Seka Aleksić na fenomenalan način odgovorila na kritike (FOTO)

 

Reč je metodi koja se radi u gipsanom kalupu i koja je u poslednje vreme apsolutni hit u svetu među trudnicama. Posebno među slavnima, koje žele uspomenu na trudničke dane. Među onima koji su pokrenuli ovaj trend je slavna Kim Kardašijan. Na Balkanu to će prva uraditi Seka.

 

- Seka je za to saznala preko interneta i veoma joj se svidelo. Već je kontaktirala sa dizajnerkom i ugovorila termin za nekoliko dana pre porođaja, a najverovatnije će se odlučiti za pozlaćenu skulpturu. To će joj ostati kao uspomena na trudnoću - priča  izvor blizak pevačici.

 

foto: Andreja Damnjanović

 

- U zavisnosti od toga šta žele trudnice, cena varira od 150 pa do nekoliko desetina hiljada evra. Pošto se Seka još nije dogovorila o detaljima izrade otiska stomaka, cena je nepoznata, a ako se odluči za pozlaćenu skulpturu, to će je koštati do 5.000 evra - rekao je Kurirov sagovornik, dok pres služba popularne pevačice tvrdi da se Seka ovim povodom neće oglašavati do porođaja.

 

Seka Aleksić pohvalila slavnu glumicu: Ona je naša Monika Beluči!

 

Otisak stomaka je već nekoliko godina veoma popularan širom sveta, a u Srbiji se radi tek odnedavno. Zasad se mali broj trudnica u našoj zemlji odlučio na ovaj potez jer uglavnom nisu dovoljno informisane o celom procesu. Otisak se najčešće radi gipsom, koji se kasnije oblaže željenim materijalom. Proces je potpuno bezbolan i ne postoji nikakav rizik po trudnoću.

makonda-tracker