Helga i Flik, tim iz snova

Nije mogla da obuzda smeh: Ovo je najprljavija scena iz serije Alo alo! (FOTO)

0
Da li možete da verujete da je Ričard Gibson, koji je tumačio her Flika, bio najduhovitiji na setu?
foto: Youtube screenshot
foto: Youtube screenshot

Glumica Kim Hartman biće čitavog života upamćena kao presmešna plavuša Helga, utegnuta u kožni korset. U seriji "Alo alo" igrala je ženu nacistu, koja je seks simbol...

 

Kako je bilo igrati nacistu u komediji? Pa još ženu nacistu koja je seks simbol?

 

Ja nikada Helgu nisam doživljavala kao nacistu, ona je bila samo kinki intimna u nemačkoj vojsci. Želja za bogatim mužem iz visokog društva joj je bila pokretačka snaga.

 

Ispunjena ambicijom, sigurna sam da bi volela da bude Hitlerova devojka, ili čak misteriozna špijunka u stilu Mate Hari (ako bi imala seksi kostim), ali kao i svi Nemci u 'Alo alo' ona nije bila sposobna za tako nešto. I Helga i ja smo volele da glumimo seks simbola. Bilo je jako zabavno i oslobađajuće", rekla je sada 64-godišnja Kim.

Kako je ispričala, kada je pročitala prvi put scenario, zamalo se ugušila od smeha.

 

foto: Youtube screenshot

Popularni glumci uputili dirljivu poruku gledaocima na snimanju poslednje scene (VIDEO)

 

I tako zapisano na papiru je bilo jako zabavno, pa sam znala da se prijavljujem za nešto posebno. Ipak, mislim da niko nije shvatio da će 'Alo alo' postati tako masovno popularna serija odmah, već tek za dve, tri godine", rekla je Hartmanova.

Glumac Ričard Gibson, koji je tumačio her Flika, je bio najduhovitiji na setu. Sećam se da jednom nisam mogla da obuzdam smeh kada je trebalo da Flik i ja špijuniramo druge iza ograde. Nešto je trebalo da eksplodira (mislim da je bio sanduk sa dinamitom), a trebalo je da mi budemo prekriveni zemljom.

 

U trećem pokušaju je na mene palo malo zemlje, kao i pre toga, ali onda umesto da na Flika padne isto toliko, ljudi iz tehnike su na njega bacili, činilo mi se, tonu zemlje i to pravo na glavu. Ričard je uspeo da zadrži pribrano lice, ali ja nisam, što se jasno i vidi", ispričala je glumica.

 

foto: Youtube screenshot

 

makonda-tracker