priroda joj je naklonjena

Olja Crnogorac o "otrovnim strelicama": Drage moje sveznalice, skroz ste u pravu! (FOTO)

0
Kako godine prolaze, jedna od najatraktivnijih domaćih lepotica, izgleda sve bolje, ali je kritike i komentari da svoj izgled duguje plastičnoj hirurgiji i fotošopu ne zaobilaze.
foto: Instagram
foto: Instagram

Nekadašnja voditeljka i trenutno veoma uspešna modna dizajnerka s pravom važi za jednu od najlepših i najzgodnijih zvezda u regionu! Malo ko ostaje ravnodušan kada Olja na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavi fotografije u elegantnim i uskim haljinama, a njena izdanja u bikiniju muškarcima izazivaju vrtoglavice.

 

Olja Crnogorac zgodnija nego ikad: Ovo je njen recept za vitku liniju (FOTO)

 

Ipak, iako je poznato da Olja redovno vežba, mnogi komentarišu da ona koristi fotošop i da je nemoguće da ovako savršeno telo bude prirodno.

 

Crnogorčeva za takve ima važnu poruku i objavila ju je uopisu fotografije koja otkriva njenu besprekornu figuru.

 

Puno kritika mi je stiglo da sam sva odrađena u fotošopu ili nekoj klinici za plasticnu hirurgiju... Evo, da otkrijem tajnu...Drage moje sveznalice, skroz, ali SKROZ STE U PRAVU!", napisala je Olja i dodala u šali: "Ovo ustavari i nije Olja, ona je odavno u jednom selu posvecena vinogradarstvu,a ovo je njena sestra bliznakinja po imenu 'gledaj me i umri'..."

Olja Crnogorac: Imaš li petlje da se zakačiš sa mnom?

 

Crnogorčeva je rekla i da ne mari za "otrovne strelice" koje joj dušebrižnici upućuju.

makonda-tracker