EKSKLUZIVNO

Jelena Kostov trudna: Za mene je ovo dar od Boga!

3
Pevačica Jelena Kostov je u drugom stanju, ekskluzivno saznaje Kurir.
foto: Instagram
foto: Instagram

Jedna od najtraženijih zvezdi „Granda“ nedavno je saznala da će za osam meseci postati mama, a srećnu vest odmah je podelila s verenikom Miljanom, s kojim je u dugogodišnjoj vezi. Njih dvoje su neizmerno srećni jer će im se ispuniti velika želja, a saznanje da će postati roditelji ubrzalo je njihove planove za venčanje.

 

Novinari Kurira pozvali su članicu šoua „Neki novi klinci“ da kako bi joj čestitali, a ona se začudila kako su saznali za informaciju koju je saopštila samo najbližima.


- Ju, kako ste saznali? Ko vam je rekao? Pa i ja sam tek pre nekoliko dana saznala da me je Bog blagoslovio - kroz osmeh nam je rekla trudnica, a onda je s nama podelila sreću i zadovoljstvo zbog drugog stanja.

 

Jelena Kostov bacila senku na zadnjicu Kloi Kardašijan: Spremna sam za leto! (FOTO)
 

- Od mene i Miljana nema srećnijih ljudi. Za mene je ovo dar od Boga, koji je došao u pravom trenutku. Šta drugo da kažem nego da sam presrećna. Pored sebe imam čoveka kog volim i kome ću podariti krunu naše ljubavi. Verujte da tek sada, kad znam da u meni raste jedno biće, vidim koliko je sve drugo nebitno. Za ovu bebu želim da živim i da se borim - ponosno priča Jelena.

 

Jelena Kostov: Sigurno neću obući venčanicu

 

Ona kaže da drugo stanje odlično podnosi, ali će ipak uskoro otići na trudničko bolovanje.

 

- Imam još nekoliko nastupa da odradim, pa idem na bolovanje. Dete mi je najvažnije. Želim da uživam u trudnoći i da se posvetim tom malenom biću koje raste u meni - završava Jelena.

makonda-tracker