PREDAH POSLE NAPORNOG PERIODA

Jelena Tomašević Bosiljčić: Dobre stvari lako se zaboravljaju

0
Nakon emotivnog koncerta na Kosovu i Metohiji i finala Pinkovih zvezdica, pevačica Jelena Tomašević Bosiljčić uskoro će sa suprugom Ivanom Bosiljčićem i njihovom ćerkom Ninom spakovati kofere i uputiti se na dugoočekivani letnji odmor
foto: Andreja Damnjanović, Story press
foto: Andreja Damnjanović, Story press

Pevačica Jelena Tomašević Bosiljčić (32) ovih dana ima mnogo razloga za radovanje. Njena nova pesma Život u koferima, u okviru projekta Pet veličanstvenih Radija S i Aleksandre Milutinović, brzo je pronašla put do publike, a nedavno je prvi put nastupala na Kosovu i Metohiji u prepunoj sali Doma kulture u Gračanici odakle nosi divne uspomene koje će pamtiti ceo život.

 

- Divno sam se osećala među našim narodom na Kosovu i Metohiji. Pošto sam prvi put bila tamo, vladalo je veliko uzbuđenje. Sjajno su me prihvatili u Gračanici i to je bilo na obostrano uživanje. Naša Pinkova zvezdica Tomislav Milovanović iz Brezovice bio je moj specijalni gost, na oduševljenje publike. Prenoćila sam u manastiru Gračanica, a sutradan smo obišli Visoke Dečane, kao i Bogosloviju Svetog Kirila i Metodija i crkvu Bogorodicu Ljevišku u Prizrenu. Ne samo ja već ceo moj bend i organizatori ovog koncerta bili su oduševljeni našim svetinjama i njihovom lepotom – u jednom dahu Jelena sabira utiske sa ovog nastupa i osvrće se na finalnu emisiju muzičkog takmičenja Pinkove zvezdice.


Jelena Tomašević: Nisam tugovala zbog Ivanovog odsustva...
 

- Imala sam nekoliko favorita, ali kada Marko Bošnjakov peva, stvori se neka neopisiva atmosfera i uvek sam na ivici suza. Pored svog vanserijskog glasa, on ima emociju i iskonski dar. Ponosna sam što sam drugu godinu zaredom bila deo Pinkovih zvezdica, gde ova vanvremenski talentovana deca pokazuju koliko nas lepa muzička budućnost čeka, ukoliko ih sačuvamo i negujemo. Iako sam mnogo radila u proteklom periodu, nisam se previše umorila. Nedavno su izašli pesma i spot Život u koferima u okviru projekta Pet veličanstvenih Radija S i Aleksandre Milutinović. U superfinalu Pinkovih zvezdica Hari Mata Hari i ja premijerno smo predstavili našu duetsku pesmu Nema ljubavi, a pre nekoliko dana imala sam koncert sa Novosadskim big bendom u okviru BELEF-a, tako da sada mogu zadovoljna da odem na more s Ninom i Ivanom i da isključim telefon – kroz smeh kaže Jelena i otkriva kako je podnela razdvojenost od supruga Ivana Bosiljčića (37) koji je zbog poslovnih obaveza poslednjih meseci živeo i radio u Rusiji.

 

foto: Andreja Damnjanović, Story press

 

- Zahvaljujući dobroj volji producenata iz Moskve, Ivanov plan snimanja bio je takav da je svakog vikenda dolazio u Beograd. Nina i ja nismo osetile da nije bio tu. Srećna sam kada mu se dešavaju tako divne uloge, ali on će vam pričati više o tome. Svi se radujemo letu, moru, Užicu, Kragujevcu. Uskoro nakratko putujemo u Belorusiju, gde ću biti u žiriju festivala Slavjanski bazar – kaže Jelena koju je nedavno veoma dirnuo jedan suprugov gest. Naime, Ivan je na svom Instagram profilu postavio video na kom Jelena peva numeru Jutro iz 2005. godine uz dirljiv komentar da nikada neće zaboraviti dan kada je prvi put čuo tu pesmu.

 

Izazovna i nikad lepša: Jelena Tomašević promenila imidž i izazvala opšte oduševljenje (FOTO)

 

- Ivan i ja stalno jedno drugo podsećamo na bitne događaje iz privatnog i poslovnog života. To je za svakoga korisno, ne samo za umetnike, jer živimo u doba kada vreme brzo teče i kada se dobre stvari lako zaboravljaju. Za mene je pesma Jutro jedna od stvari kojih volim da se setim jer je ona dokaz da kvalitet traje i da se ne treba prepuštati dnevno aktuelnim trendovima – tvrdi Jelena.

makonda-tracker