otvoreno o prijateljstvu i poslu

Milan Stanković: Sa Radom više nisam u kontaktu

0
Iako se o njegovom ljubavnom životu malo zna, on tvrdi da je srećan i zadovoljan.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Odnos dvoje bivših partnera od njihovog rastanka privlači pažnju javnosti, a iako su zadržali prijateljske odnose, Milan otkriva da sa Radom više nije u kontaktu. 

 

Radmila i ja se ne čujemo. Nema razloga da mi nedostaje. Sviđa mi se kako je izvela pesmu koju sam joj napisao", kaže Milan.

 

foto: Damir Dervišagić

Milan Stanković: Bivša devojka mi nije neprijatelj

 

Popularni pevač najavio je određene novine u svojoj karijeri, i otkrio da se sprema za promenu imidža. 

 

Sa novom muzikom menjam i imidž. Biću drugačiji, biće potpuna transformacija mog lika kada se pojavim. Menjam boju kose i frizuru, kao i oblačenje. Ukupan stajling će biti drugačiji, ali ne želim previše da otkrivam.

 

Kada me vide u nekoj prodavnici, devojke kukaju što više nisam plav, a ja im kažem: "Ljudi, vreme ističe! Za nekoliko godina punim tri banke, neću da me celog života pamtite kao malog, plavog dečaka".

 

Sebi mogu da dozvolim da izgledam kako god i transformišem se u šta god, sve zavisi od muzike i onoga što radim u tom trenutku", objašnjava pevač, koji zbog obaveza neće stići da ode na godišnji odmor.

 

Nemam vremena za sebe, ceo jul mi je rezervisan. Ne stižem da odem u teretanu, a kamoli da se posvetim zdravom životu. Hraniću se po restoranima usput i spavati po nekoliko sati", ističe Stanković.

 

Najlepše je s najbližima: Milan Stanković uputuo dirljivu poruku najvažnijoj dami u njegovom životu (VIDEO)

 

Prethodnih deset meseci, već drugu sezonu za redom, Milan je bio u žiriju muzičkog šou programa "Pinkove zvezdice" i ne krije da je zadovoljan zato što je pobedio Marko Bošnjak. Iako smo to mogli da vidimo tokom emitovanja, Milan priznaje da je mu je glas malog Bošnjaka uvek oči punio suzama.

 

Martijina izvođenja su divna i njima sam se iskreno divio, ali uz Bošnjakove pesme se uvek rasplačem i dovedu me do suza", otkriva Milan.

makonda-tracker