radi na sebi

Želja Nikole Rokvića će postati san: Seli se u Ameriku a možda ga budemo gledali i u operi (VIDEO)

0
Pevač Nikola Rokvić jedan je od finalista i favorita šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“, a pročitajte koji su njegovi dalje planovi vezani za kariejru...
foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić
Nikola Rokvić


Možda me i vidite u nekoj operi. Idem sad u Ameriku, pa ću se muvati tamo oko nekih škola", rekao je pevač, ne želeći da detaljno otkriva svoje planove.

Pođi sa mnom na najlepše putovanje: Najromantičniji momenat sa venčanja Bojane Barović i Nikole Rokvića (FOTO)


Alen Islamović

Najviše sam bio zadovoljan prvom imitacijom, kada sam bio Kaliopi, ali možda promenim mišljenje posle finala", rekao je Rokvić i istakao da je srećan što je bio deo vrhunske zabave.

 

Srećan sam što sam učestvovao. Ovo je jedan od najboljih šoua na ovim prostorima. Drago mi je što ovde učiš i otkrivaš neke stvari za koje nisi znao da možeš, te slobodno mogu reći da sam mnogo napredovao otkako sam ovde, što se tiče svega - i sigurnosti na sceni, i pevanja, i glume. Stvarno sam zahvalan", rekao je Nikola i dodao:

 

Uspeli smo da pokažemo ljudima da znamo i nešto drugo u odnosu na ono što su navikli od nas. Iznenadili su se, pogotovo u imitacijama žena, tim mojim visinama i rasponom glasa, ali morao je da se desi TLZP da bi ljudi videli moje kvalitete", priznaje Nikola.


Zdravlje od jutra: Recept Nikole Rokvića za savršen početak dana (FOTO)


makonda-tracker