Savršen odmor

Ana Nikolić: Vreli provod na Tajlandu (FOTO)

0
Atraktivna pevačica Ana Nikolić nedavno se vratila sa tronedeljnog egzotičnog odmora koji tradicionalno provodi u Aziji. Kako bi prikupila pozitivnu energiju uoči izlaska novog albuma, muzička zvezda posvetila se relaksaciji i pročišćenju organizma.
foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva
Anu Nikolić




Anu Milion dolara

Već dugo radim na novim numerama i sada sam konačno privela kraju njihovo snimanje. Osim novog muzičkog pravca u koji ću se otisnuti, čini mi se da je ovo najbolji album u mojoj karijeri.

Sada mi se prvi put događa da ne znam s kojom pesmom da krenem u promovisanje novog projekta početkom aprila. Svaki moj saradnik ima svoje favorite, a ja sam naprosto neodlučna jer ima više numera koje mi se čine kao pun pogodak'', kaže zgodna pevačica i naglašava da je potpuno spremna za brojne poslovne izazove koji je očekuju u narednom periodu.

Nasmejaćete se: Ana Nikolić objasnila zbog čega uvek nosi visoke štikle


Ove godine pred sebe sam postavila velike ciljeve, pa sam i tokom odmora do detalja planirala svaki poslovni potez. Doduše, kada tako nešto radite na obali najlepšeg mora na svetu, to je zaista uživanje za sva čula'', priča Ana i ističe kako je uprkos tome što je proputovala skoro ceo svet, Tajland destinacija kojoj se najradije vraća.

foto: Privatna arhiva

Više ne mogu da zamislim da jednom godišnje ne posetim tu divnu zemlju. Toliko sam se navikla na boravak tamo da prilikom sletanja na Puket imam utisak kao da stižem među prijatelje.

Dani koje provodim tamo prepuni su uživanja, a osim fenomenalne klime koja mi neizmerno prija, obožavam i njihovu neobično začinjenu hranu, sveže i veoma slatko voće, kao i kokosovo mleko.

Fantastičnom ugođaju doprinosi i predivno more, kao i plaže od najfinijeg peska, na kojima provodim po ceo dan'', otkriva pevačica kojoj poseta Puketu predstavlja uživanje za sva čula.

foto: Privatna arhiva

Za razliku od drugih destinacija, boravak na Tajlandu uvek mi donosi neki poseban ritam pa se nakon tog putovanja uvek vratim sa nekoliko kilograma manje.

Njihova hrana nije kalorična, a osim toga, svakog dana odlazim i na čuvene tajlandske masaže koje su melem za telo i izuzetno blagotvorne za smanjivanje kilaže'', zaključuje Ana.

makonda-tracker