Emotivan

Toni Cetinski: Dubravka je moja poslednja šansa za sreću!

0
Toni Cetinski otvoreno je pričao priča o pripremama za koncert, i emotivnoj partnerki koja me je promenila poglede na bračnu zajednicu...
Foto: Story arhiva, Dragan Kadić
Foto: Story arhiva, Dragan Kadić
Toni Cetinski








Ako bude upola emotivno i zabavno koliko je bilo i na prethodna tri koncerta u Areni, biću presrećan. To ne zavisi samo od publike nego i od nas koji smo na sceni. U svakom slučaju, zahvaljujem na velikom poverenju publike iz Srbije koja, kako stvari stoje, ne dolazi samo iz Beograda. Koliko sam upoznat, karte su već odavno kupili.

Toni Cetinski: Od trnja do zvezda



Ona još uvek sve to odlično podnosi. Kad se umorimo od svega, ide rečenica Umorio sam se malo od popularnosti, pa nestanemo negde na nekoliko dana i opet smo kao novi.

Dubravka

Da. Nisam ni sanjao da ću se ponovo ženiti, ali nisam izgubio veru u ljubav. Pojavila se ona, moja poslednja prilika za sreću udvoje.

Kristijan

U svemu u čemu će se on dobro osećati ja ću ga podržati, pa tako i ako odabere muziku. Nemam ništa protiv da me nadmaši. To bi, porodično gledano, bio korak napred.



Muzika je deo karaktera onog ko je izvodi, pa ne mogu zamisliti da se zbog mode preobratim u bilo koji drugi žanr. To bi značilo da nemam karakter. Nemam ništa protiv drugog žanra, kao ni protiv kolega koji, siguran sam, rade najbolje što znaju i mogu. Muziku, kao i ljude, delim na loše i dobre.
makonda-tracker