​Proslava jubilanog rođendana

Daria Stanojević: U tridesetoj ću naći svoju srodnu dušu! (FOTO)

Pevačica Daria Stanojević organizovala je žurku povodom proslave jubilarnog tridesetog rođendana.
0
1 / 5 Foto: Privatna Arhiva

Daria je u elegantnoj srebrnoj haljini dočekivala goste u jednoj poznatoj prestoničkoj kafani, a žurka je počela sat vremena pre ponoći. Tačno u 12 časova, slavljenica je zamislila želju i ugasila svećice, a zatim su krenule i slavljeničke pesme. U jednom momentu i Daria se latila  mikrofona, a pored nekoliko svojih pesama, izvela je i više narodnjačkih hitova. 

Daria Stanojević otišla pod nož

Goste su zabavljali Ivana Bojanović i Meda, učesnici Prvog Glasa Srbije, a žurki su prisustvovale i Darijine kolege sa estrade - njena kuma i voditeljka Irena Atanasković i voditelj Ognjen Nestorović, pa je u toku večeri više njih pesmom čestitalo slavljenici. 

Daria Stanojević: Pevam o svom ljubavnom životu

Da je noć protekla po planu pokazuje činjenica da ju je na pragu stana posle ovog divnog provoda sačekao rođendanski poklon, buket cveća zajedno sa slatkišima i porukom ljubavnog stiha ali dotični gospodin ostao je anoniman. 

Ovo se ne uči na fakultetu: Pevačica Daria Stanojević u izdanju koje nadmašuje seksepil (FOTO)

Atraktivnoj pevačici Dariji ostaće ovaj dan dugo u sećanju, a želju koju je pomislila iskreno se nada da će joj se brzo ispuniti. 

Inače, od prijatelja je dobila pregršt poklona ali najviše čestitke i želje da što pre nađe svoju srodnu dušu, na šta je ona odgovarala: Planiram da se zaljubim! 

 

makonda-tracker