Potresno

Doris Bizetić: Ne treba da krijem da imam multipla sklerozu (VIDEO)

0
Doris Bizetić je na svom sajtu otkrila da boluje od multipla skleroze, a priznanje je stiglo iz želje da probudi svest o toj teškoj bolesti.
Doris Bizetić, Foto: Facebook
Doris Bizetić, Foto: Facebook
Doris Bizetić


To nikako nismo očekivali: Doris Bizetić promenila imidž! (FOTO)

Posle 4 i po godine od kad me je “strefila” Multipl Skleroza (MS), ja se javljam da to i podelim sa svima, jer želim da probudim svest o bolesti u nadi da će se naći lek ako se borimo i udružimo snage. Imam još svašta da kažem na ovu temu, iz ličnog iskustva, ali mislim da je bolje da izadje neki ozbiljan intervju, ili da se da prostor za ovo u nekoj kulturnoj TV emisiji.
Mnogi nisu svesni ni šta je tačno Multipl Skleroza, ni koliko je bolesnih u našoj zemlji i širom sveta, i šta tačno obuhvata ta bolest. Takođe – bolest nije sramota, ne treba je kriti. JA ne treba da je krijem
Doris

Boris Bizetić Fejsbuku



Evo kako danas izgleda sestra Doris Bizetić (FOTO)

Moja ćerka Doris je odlučila da progovori o problemu i bolesti koju ima skoro 5 godina! Njena iskrena ispovest biće objavljena u sutrašnjem Blicu gde je dala intervju u kojem objašnjava kako je i pored svoje bolesti (Multipl Skleroza) uspela da objavi 2 kant-autorska albuma, imala mnoga estradna gostovanja, održala nekoliko koncerata, snimila desetak spotova, kreirala 48 Vlog-ova i, kao ton - majstor snimila moj CD-album 'Familija'.
Kao roditelj, mogu samo da se divim njenoj hrabrosti i posvećenosti porodici (mužu, ćerki, sestri i nama roditeljima).


Jelena Karleuša: Ja sam apsolutni fan Doris Bizetić

makonda-tracker