Čarli Šin poručio svojim kolegama: Led će se otopiti, novac će pomoći (VIDEO)

0
Umesto da se polije kantom ledene vode, kao što su to učinile njegove kolege u sklopu globalne kampanje, Čarli Šin je sebe zasuo novčanicama.
Čarli Šin, foto: Profimedia
Čarli Šin, foto: Profimedia

U samo nekoliko dana kampanji Ledeni izazov priključile su se brojne slavne osobe. Reč je o globalnoj humanitarnoj kampanji ALS ICE Bucket Challenge kojom se podiže nivo svesti o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi, a izazov je prihvatio i Čarli Šin. Ali, glumac je i ovog puta odličio da uradi po svome, pa se on nije zalio hladnom vodom. Umesto toga, lonac je napunio novčanicama i zasuo se njima. Nakon što je to učinio, obratio se gledaocima.

Kome je najteže palo da bude poliven ledenom vodom - Dženirer Lopez, Evi Longoriji, Džastinu Biberu ili Kari Delavinj, pogledajte OVDE.

- Čekajte, pa to nije led. To je deset hiljada dolara, koje ću da doniram ALS fondaciji. Led će se otopiti, a novac će pomoći ljudima - zaključio je kontroverzni glumac, koji izgleda da se i dalje obračunava sa svojim kolegama iz serije Dva i po muškarca. 

Naime, da isto učine, izazvao je Džone Krijera sa kojim je glumio, potom producenta spomenute serije, Čaka Lorea i Eštona Kučera, koji ga je zamenio u spomenutoj seriji. Šin je pokrenuo brojne komentare na društvenim mrežama, a mnogi se ne slažu sa ovim njegovim potezom.

Kako izgleda kad se Ronaldo polije ledenom vodom, pogledajte OVDE.

Prva osoba koja je pokrenula celu akciju bio je Mark Cukerberg, vlasnik Facebook-a, On je izazvao Bila Gejtsa, koji je prihvatio njegov poziv da se priključi akciji, a ubrzo su i druge poznate ličnosti odlučile da pomognu.

makonda-tracker