Pokreće sopstvenu religiju: Kanije Vest podiže crkvu supruzi Kim Kardašijan!

0
Kanije Vest namerava da svojoj supruzi izgradi građevinu po uzoru na poznatu katedralu La Sagrada Familia u Barseloni.
Kim Kardašijan i Kanije Vest, foto: Profimedia
Kim Kardašijan i Kanije Vest, foto: Profimedia

Muž starlete Kim Kardašijan ne prestaje da nas iznenađuje sumanutim idejama, pa se sada priča da namerava da svojoj supruzi podigne katedralu, kao i da je za ovaj projekat, za koji mu je uzor čuvena La Sagrada Familia u Barseloni, već izdvojio pet miliona dolara!

Da li ste videli apsolutnu transformaciju Kim Kardašijan? (FOTO)

- Uvek je želeo nešto slično za svoju porodicu, crkvu u kojoj bi se obavljala venčanja, krštenja i porodične sahrane - tvrdi izvor blizak američkom hiphoperu.

- Svaki put kada je bio u Barseloni i posetio čuvenu katedralu, Kanje je ostao bez daha. Uvek je želeo nešto slično za svoju porodicu, crkvu u kojoj bi se obavljala venčanja, krštenja i porodične sahrane. Na prozore planira da stavi svoj lik uz ćerkicu Nort i suprugu Kim - otkriva jedan od Vestovih prijatelja koji dodaje da je Kanje svestan da grandiozni projekat koji je on zamislio zahteva mnogo više novca od početnih pet miliona dolara.

Zbog čega je došlo do nesuglasica između Kim i Kloi pogledajte OVDE.


- Vest očekuje da će obožavaoci pomoći tako što će donirati novac. On želi da pokrene vlastitu religiju, kao i da njihova crkva postane mesto koje će ljudi obilaziti - zaključio je izvor blizak američkom reperu.

 

Izvor: Kurir

makonda-tracker