Smrt koja je šokirala svet: Šta je Robin Vilijams poslednje objavio na društvenim mrežama?

0
Tužna vest o smrti holivudskog velikana potresla je svet, a njegova poslednja objava na društvenim mrežama pokazala je jednu stvar u koju svi možemo biti sigurni, a to je ljubav koju je gajio prema svojoj porodici.
Robin Vilijams, foto: Profimedia
Robin Vilijams, foto: Profimedia

Iznenadna vest o smrti šezdesettrogodišnjeg glumca potresla je mnoge kolege i fanove širom sveta. Robin Vilijams uveseljavao je mnoge, ali očigledno je da nije mogao da se nosi sa svim teretom slave. Njegova predstavnica za medije potvrdila je da se u poslednje vreme borio sa depresijom, a navodno je imao problema i sa alkoholom.

Robin Vilijams pronađen mrtav u svom stanu

Ipak, iako je imao unutrašnje borbe, nikada nije sumnjao u svoju porodicu, niti su njeni članovi sumnjali u ljubav koju on gaji prema njima.

Njegov poslednji post na Twitteru i Instagramu bio je posvećen dvadesetpetom rođendanu njegove ćerke Zelde, a tom prilikom objavio je fotografiju iz prošlosti i uz nju napisao: Imaš četvrt veka, ali uvek ćeš biti moja mala devojčica.


- Njegov profil je pun porodičnih fotografija iz prošlosti, ali i onih sa kolegama glumcima s kojima je snimao ili s gostovao u raznim emisijama. U ime cele Robinove porodice tražimo privatnost u našoj dubokoj tuzi. Nadamo se da naš fokus neće biti njegova smrt nego bezbrojni trenuci radosti i smeha koje je on dao milionima - izjavila je glumčeva supruga Suzan.

makonda-tracker