Dženan Lončarević: Stiven Sigal me je oduševio!

0
Holivudski glumac pojavio se iznenada na Lončarevićevom nastupu i napravio opštu pometnju u diskoteci u Budvi
Dženan Lončarević i Stiven Sigal
Dženan Lončarević i Stiven Sigal

Holivudski glumac Stiven Sigal preksinoć je iz Dubrovnika stigao u Budvu, gde se odmah otisnuo u noćni provod, i to ni manje ni više nego na nastup popularnog pevača Dženana Lončarevića!

Stiven Sigal: Provod uz Dženana Lončarević (FOTO+VIDEO)

Filmska legenda očigledno nije želela da gubi vreme, s obzirom na to da se u Crnoj Gori zadržava samo tri dana, pa je u pratnji nekoliko američkih investitora i vlasnika diskoteke Pariz završio na živoj svirci.

Pogledajte kako se Sigal nedavno provodio u našoj prestonici


Ovaj zaljubljenik u muziku - koji se s glume bacio na pevanje, pa se kao šlager pevač beogradskoj publici predstavio 24. juna u Sava centru - oduševio je i Crnogorce. Kad se Sigal pojavio, nastala je opšta pometnja u diskoteci u kojoj je nastupao Dženan, koji nije ni slutio da će baš na njegovu svirku doći velika svetska zvezda!

Pogledajte kako je bilo na koncertu Stivena Sigala u Beogradu

- Bila je to baš lepa i uspešna noć. Prijatno sam se iznenadio kad sam ugledao takvu zvezdu u lokalu dok sam svirao, a još više me je oduševilo što je tako prirodan i neposredan u razgovoru, pogotovo što i on i ja delimo istu ljubav prema sakupljanju gitara - rekao je Lončarević za Kurir.


Sigal je odlučio da te večeri uživa u Dženanovom nastupu uprkos tome što je i atraktivna hrvatska pevačica Severina pevala u njegovoj blizini.

makonda-tracker