Šeril Kol progovorila: Bila sam na ivici nervnog sloma

0
Nakon što se pre dve nedelje u tajnosti udala za Francuza Žan-Bernarda Fernandeza-Versinija, poznata britanska pevačica progovorila je o teškim trenucima kroz koje je prolazila nakon razvoda od prvog supruga 2010. godine.
Šeril Kol, foto: Profimedia
Šeril Kol, foto: Profimedia

Britanski mediji dugo su pisali o njegovim neverstvima, a pevačici je prekipelo i 2010. godine rešila je da se razvede. Iako nikada nije krila da joj je nakon kraha braka bilo izuzetno teško, Šeril Kol tek sada je u intervjuu za nedeljnik Times opisala te trenutke i priznala da se osećala tupo, te da je bila na ivici sloma, a zbog tuge je tražila i stručnu pomoć.

Pogledajte kakve trbušnjake je Šeril nedavno pokazala (VIDEO)

- Bila sam luda. Nije bilo vatre u meni. Nisam više osećala strast, bila sam malo mrtva. Bilo mi je teško da ustanem iz kreveta. Nisam spavala, nisam jela. Pokušavaš da spavaš i onda odednom svet postane preglasan. Znate šta sam shvatila u proteklih nekoliko godina? Odbijam da dopustim da me nečije ogavno ponašanje promeni. Ako me tretiraš kao g**no neću zbog toga postati ogorčena i luda. Ostaću osoba koja jesam, s vrednostima i verovanjima koja sam imala i pustit ću te da se sam baviš svojim sr**ima - rekla je Šeril, koja se pre dve nedelje udala po drugi put, ovog puta za francuza Žan-Bernarda Fernandeza-Versinija.

Šeril Kol: Tetovaža me je koštala poput manjeg automobila (FOTO)

 

 

makonda-tracker