Dženifer Lopez priznala: Morala sam da pročitam mnogo knjiga samopomoći

0
Lepa pevačica poznata po svojim turbulentnim ljubavnim vezama, nakon poslednjeg prekida utehu je pronašla u knjigama samopomoći
Dženifer Lopez, foto: Profimedia
Dženifer Lopez, foto: Profimedia

Svakome po nekada zatreba pomoć, tako da izuzetak nije ni Dženifer Lopez. Veoma uspešna pevačica pojavila se u televizijskom šouu Vendi Vilijams i otvorila dušu po pitanju svog ljubavnog kraha.

- Tragam za dušom i pročitala sam mnogo knjiga samopomoći. Zapravo, oduvek tragam za odgovorima. U mislima postavljam pitanja i nasumično otvorim Bibliju. To smatram odgovorom koji sam tražila - rekla je Džj Lo, koja je u šouu i potvrdila raskida svoje dvogodišnje veze sa Kasperom Smartom.

- Da, sama sam već nekoliko meseci - priznala je Džen i rekla da nema neki određeni tip muškarca, već joj je na prvom mestu ono unutrašnje.

O spekulacijama u medijima da je i dalje zaljubljena u Kaspera, te da se i dalje nada da će uspeti da prevaiđu probleme, pročitajte OVDE.

- Ne gledam spoljašnji izgled. Nisam taj tip osobe - objasnila je pevačica voditeljki.

Kako je razovod od Marka Antonija promenio Dženifer Lopez pročitajte OVDE.

Dženifer i njen treći suprug Mark Antoni, zvanično su se razišli posle tri godine nakon prekida, a iz osmogodišnjeg braka imaju dvoje dece, šestogodišnje blizance Emu i Maksa.

Kako Dženifer Lopez održava svoju liniju, pročitajte OVDE.

Poslušajte i himnu Svetskog prvenstva:

makonda-tracker