Robin Tik ne odustaje od svoje Paule

0
Iako je popularni muzičar zvanično objavio da se razvodi od svoje supruge, čini se kako još uvek nije spreman da je izgubi, te ne odustaje od namere da ponovo osvoji njeno srce
Robin Tik, Paula Paton, foto: profimedia
Robin Tik, Paula Paton, foto: profimedia

Čini se da pevač Robin Tik pokušava nešto da dokaže i u toj nameri neće da odustane! Naime, ne samo da je svoj poslednji singl prikladno nazvao Vrati je natrag, već je i svoj album nazvao Paula.

Robin i njegova, uskoro bivša supruga Paula, razišli su se nakon osam godina braka, a u februaru su i zvanično objavili kako su odlučili da se razvedu, ali da ostaju bliski prijatelji. Otada je Robin u par uzaludnih pokušaja pokušavao da vrati svoju Paulu natrag, te je na koncertima neretko pesme posvećivao upravo njoj

Iako nema nameru da se vrati svom bivšem, Paula je u nedavnom intervjuu za časopis Vanity Fair priznala kako je njihova ljubav još živa.

- Mi se znamo otkako smo bili tinajdžeri. Sve što mogu da vam kažem jeste da je među nama uvek postojala iskrena ljubav i postojaće zauvek - rekla je Paula, ali razloge zašto ne popusti Robinu, zna samo ona.

TAGOVI: Razvod123
makonda-tracker