Katarina Šišmanović: Ljubav nikada ne sme da trpi

0
Voditeljka Katarina Šišmanović kaže da se lagano oporavlja od povreda zadobijenih tokom priprema za šou program Ples sa zvezdama koji je nedavno napustila i ističe da je uprkos brojnim obavezama, njena veza sa Goranom Stamenkovićem stabilna
Katarina Šišmanović, foto: Vladimir Šporčić
Katarina Šišmanović, foto: Vladimir Šporčić

To što godinama usrećuje ljude u emisiji Sve za ljubav, zgodnoj voditeljki Katarini Šišmanović (30) nije bilo dovoljno pa je u šou-programu Ples sa zvezdama u borbi da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija, otišla korak dalje. Poslednjih mesec dana u njenoj agendi nije bilo vremena za polaganje ispita, ali zato zbog uvežbavanja komplikovanih plesnih akrobacija kojima je oduševljavala gledaoce TV Prva ljubav nije nimalo trpela.

- Žao mi je što sam ispala jer neću ponovo osetiti ono uzbuđenje pred nastup uživo, niti ću se tako intenzivno družiti sa ljudima koje sam upoznala u Plesu sa zvezdama. Mnogi od njih postali su mi vrlo dragi iako ih ne poznajem dugo – kaže zgodna brineta kojoj je učešće u šou- programu na TV Prva donelo veću popularnosti u odnosu na onu koji je stekla zahvaljujući tome što vodi emisiju Sve za ljubav na TV Pink.

- Učešće u Plesu vredelo je truda jer sam se pokazala i u potpuno novom svetlu, a najviše zbog toga što ima humani cilj. Hiljadu evra koje sam zaradila otišlo je Danijeli Kovačević iz Inđije. Smatram da bi svako od nas trebalo da pruži svoj maksimum kako bismo pomogli onima kojima je to najpotrebnije - dodaje Šišmanovićeva u čijoj emisiji Sve za ljubav ideja o ljudskoj humanosti zauzima vodeće mesto.

- Pomaganje ljudima postalo je deo mog života. Pogađaju me teške sudbine ljudi i humanost mi je bila osnovni motiv za učešće u Plesu sa zvezdama – ističe Kragujevčanka koja se u ovom šou-programu suočila s mnogim izazovima, ali i telesnim povredama.

- Tokom priprema za izvođenje čarlstona povredila sam rebro, a potom i mišić na nozi. Sada imam i dve ogromne modrice, jednu na kuku, drugu na ruci, a obe su posledice uvežbavanja plesnih akrobacija. Iako se polako oporavljam, kritična mesta i dalje me bole na dodir.  Ipak, vredelo je, smršala sam tri kilograma što je za moju konstituciju prilično mnogo i primetno. Dobra stvar je i to što sam sada u dobroj formi, zategla sam se pa se nakon ova dva meseca konstantnog vežbanja više sviđam samoj sebi. Poslednjih nekoliko godina uopšte ne treniram, izvlačim se na genetiku uz komentar: Mršava sam, nema veze, kojim samu sebe tešim uvek kada tražim opravdanje za svoju slabu fizičku aktivnost. Nakon što sam se vratila u formu, tvrdim da više neću odustati od vežbanja čije prednosti sam i te kako uvidela - iskrena je lepa voditeljka koja je u srećnoj vezi sa direktorom producentske kuće Emotion Goranom Stamenkovićem (43).

Brojne obaveze ipak ne narušavaju njenu ljubavnu idilu budući da je i njen partner izuzetno posvećen ispunjavanju profesionalnih obaveza. Ovaj par od prošle godine živi zajedno i ništa im nije preče od uzajamne ljubavi.

- Uvek imam vremena za ljubav. Iako sam bila rastrzana između brojnih obaveza, nežna osećanja nisu trpela ni tokom mog učešća u Plesu sa zvezdama - kroz osmeh će atraktivna apsolventkinja Fakulteta političkih nauka koja brižljivo sprema ispite za predstojeći junski rok.

- Zbog obaveza koje sam imala proteklih meseci, fakultet je jedini trpeo. ali polako se vraćam u kolosek. Ujedno, ponovo ću za emisiju Sve za ljubav raditi po tri, četiri priloga, što tokom učešća u šou-programu na TV Prva nisam bila u mogućnosti. Moj život polako se vraća u ustaljeni tempo na koji sam navikla – zaključuje uz osmeh zagonetna Katarina.

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker