Kameron Dijaz: Živim život o kakvom sam mogla da sanjam

0
Poznata glumica Kameron Dijaz je za svoju karijeru, kojom obiluju romantične komedije, rekla da predstavlja zabavan splet okolnosti, jer kada vrata ostaviš otvorena, daješ mogucnostima šansu da uđu
Kameron Dijaz, foto: Profimedia
Kameron Dijaz, foto: Profimedia

Poslednji projekat kojem je otvorila vrata jeste komedija Osveta na ženski način. To je upravo žanr na kojem je Dijaz napravila svoju karijeru.

- Nisam mogla to da planiram, jednostavno se desilo - rekla je glumica.

Kameron je takođe objasnila šta smatra ključem svog uspeha.

- Ključ je u tome što sam svaki put zgrabila priliku koja mi se pružila i način na koji živim život je upravo taj da uvek ostavljam vrata otvorena bez obzira šta to može da donese - rekla je zaključivši da nije mogla da zamisli bolji život od ovog.

Film Osveta na ženski način govori o vrednostima ženskog prijateljstva. Dijaz igra Karli, dinamičnu advokaticu punu samopouzdanja i seksipila iz Njujorka, koja se zabavlja sa Markom, zgodnim i poželjnim biznismenom.

U trenutku kada shvata da on ima ženu i još jednu ljubavnicu, tri žene postaju najbolje prijateljice odlučne da otpletu Markovu mrežu laži i smišljaju način na koji mogu da mu prirede ono što zaslužuje.

makonda-tracker